Informacije o SharePoint lokalnog 2019

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Objavio: Februar 1, 2018

Prošle godine u Ignite, objavili smo da će Microsoft Office 2019 isporučiti u jesen 2018. Pregledi će biti dostupna u drugom kvartalu 2018. Ovo uključuje aplikacija (Microsoft Word, Excel, PowerPoint i Outlook i Skype za posao) i servera (Microsoft Exchange, SharePoint i Skype za posao).

Microsoft Office 2019 pružiće vam 5 godina u glavnoj podršci sa dve godine u produženoj podršci kao izuzetak od 10 godina fiksne smernice za životni ciklus termina. Ovaj termin 7 godina poravnati sa period podrška za Microsoft Office 2016.

Dodatne informacije

Microsoft Office 2019 će biti podržane na:

  • Bilo koji podržava Windows 10 polu-godišnju kanala

  • Windows 10 Enterprise dugoročne servis kanala (LTSC) 2018

  • Na sledećem LTSC izdanje operativnog sistema Windows Server

Microsoft Office 2019 klijentske aplikacije će biti objavljivani tehnologijom Klikni i Pokreni instalaciju samo. Će ne pružamo MSI kao primenu metode za Microsoft Office 2019 klijente. Nastavićemo da pružite MSI za Microsoft Office Server proizvode.

Idite ovde da biste saznali više.

Informacije na ovoj stranici podleže Microsoft smernice za odricanje odgovornosti i promeni obaveštenje. Vratite se na ovu lokaciju da povremeno pregledate sve te promene.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×