Informacije o prisutnosti ne prikazuje na SharePoint stranici

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Potrebno je da imate Skype za posao na računaru. Kada otvorite na SharePoint stranici, informacijama o prisutnosti nije prikazan.

Rešenja

Koristite jedan od sledeća dva rešenja, a zatim ponovo otvorite stranicu:

  • Onemogućavanje zaštićeni režim za Internet Explorer tako što ćete opozvati izbor u polju za potvrdu Omogući zaštićeni režim na kartici " bezbednost " u dijalogu Internet opcije .

  • Pokrenite program Internet Explorer kao administrator.

Zašto se ovaj problem javlja

Dodatak "Office" za Internet Explorer petlje kroz procese na računaru da biste potražili Skype za posao proces tako da ga možete da koristite regulator za proces da biste komunicirali sa njom.  Kada Internet Explorer radi u zaštićenom režimu, Windows bezbednosne ograničava proces listu koja se šalje na programski dodatak za Office i Skype za posao regulator nije moguće pristupiti.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×