Informacije o administratoru

Microsoft Forms podaci se skladište na serverima u sad, sa izuzetkom podataka za evropske zakupce. Podaci za evropske zakupce su uskladišteni na serverima u Evropi.

Office 365 IT administratori mogu isključiti Microsoft Forms u Office 365 centru administracije, u okviru kartice Upravljanje korisničkim . Pogledajte članak Podešavanje Microsoft obrazaca i Isključivanje ili uključivanje Microsoft obrazaca za više detalja.

Obrasci su podrazumevano uključeni za sve u organizaciji. Administratori mogu da promene dozvole za pristup za određene osobe u organizaciji. Pogledajte članak Podešavanje Microsoft obrazaca i administratora postavki u programu Microsoft Forms.

Ako ste administrator, možete da prenesete vlasniљtvo obrasca od zaposlenog koji je već napustio organizaciju. Na traci adresa pregledača zamenite postojeću URL:

  1. https://forms.office.com/Pages/delegatepage.aspx?originalowner = [Adresa e-pošte]

    • vlasnik originalana = adresa e-pošte vlasnika obrasca koji je napustio vašu organizaciju.

    Na primer, ako je vlasnik obrasca ("Jason Fabijan") napustio vašu organizaciju ("prijava"), vaša privremena URL adresa bi izgledala ovako:

    https://forms.office.com/Pages/delegatepage.aspx? originalvlasniku = JasonFabian@contoso. com

  2. Sada imate pristup obrascima bivših zaposlenih. U obrascu koji želite da prenesete izaberite stavku još radnji za obrasce Dugme „Još opcija“ , a zatim izaberite stavku Premesti.

Napomena: Trenutno koristimo ovu funkciju koja se nalazi u ranim fazama pregleda. Ako imate predloge o tome kako možemo da ga poboljšamo, pružite povratne informacije na stranici Microsoft Forms korisnika.

Trenutno ne postoji ograničenje za broj korisnika za koji se podaci zadržavaju, sve dok je obezbeđivanje naloga u okviru sporazuma o usluzi na mreži vaše organizacije. Ne postoji ograničenja za količinu podataka uskladištenih za korisničke naloge.

U Microsoft Forms, omogućavamo automatske redigovanja mašine da biste proaktivno pronašli zlonamernu kolekciju osetljivih podataka u obrascima i privremeno blokirali te obrasce iz prikupljanja odgovora.

Saznajte više o Microsoft obrascima i proaktivnoj prevenciji phishing.

Ako ste globalni i/ili administrator bezbednosti, možete da se prijavite u Microsoft 365 centar administracije u admin.Microsoft.com i da odete u Centar za poruke. Ovde ćete dobiti dnevni rezime bilo kog i svih blokiranih obrazaca. Za svaki blokirani obrazac će postojati veze na koju možete da kliknete da biste pregledali obrazac i deblokirali ga ako verujete da ne služi zlonamernim namerama.

Saznajte više o tome kako da pregledate i deblokirate obrasce ili korisnike otkrivene i blokirane za potencijalno phishing.

Ako je dozvola vlasnika uklonjena ili je nalog vlasnika isključen, ne postoji promena količine podataka uskladištenih za korisnički nalog.

Ako je korisnički nalog izbrisan iz zakupca (Azure AD), svi podaci koji se odnose na nalog biće izbrisani 30 dana nakon brisanja korisnika.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×