Implicitni raskrsnica i dinamički niz

U septembru 2018 smo predstavili nekoliko novih funkcija u porodici "dinamičke nizove". Ove funkcije će automatski popuniti opseg ili niz i eliminisati potrebu za nasleđem tasterom CTRL + SHIFT + ENTER (CSE) formule niza. Dinamičke količine imaju implikacije performansi u vezi sa načinom na koji upravljaju implicitnim raskršću, koje se često koriste u rezifrovima.

Određuje

  • U programu Excel, Excel neće pokušati da izvrši implicitno raskršće. Umesto toga, ona će interpretirati formulu kao formulu niza.

  • Implicitni raskrsnica koji nije dinamički svrstanih koristio je Excel za sprečavanje vraćanja niza. Međutim, sada kada GRID Ingrid razume grupe, nema potrebe da se tiho izvršava implicitno.

  • Ako želite da formula obavlja implicitni presek u dinamičkom Excel nizu, možete da koristite "implicitni operator raskrsnice" (@).

  • Ako je formula u programu koji nije dinamično upoznata Excel se oslanja na implicitni raskrsnica, toj formuli će prethoditi @ kada se otvori u dinamičkom modulu Excel. @ Će biti uklonjena prilikom čuvanja da bi se olakšao kompatibilnost sa Excel koje nije dinamičko.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Takođe pogledajte

Funkcija FILTER

Funkcija RANDARRAY

Funkcija SEQUENCE

Funkcija SORT

Funkcija SORTBY

Funkcija UNIQUE

#SPILL! greške u programu Excel

Ponašanje neke prosute niza

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×