Implicitni presek i dinamičke nizovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Septembra, 2018 smo predstavili nekoliko nove funkcije u porodici funkcija koja se zove dinamičke niza. Ove funkcije će automatski popunili opseg ili niza i eliminisanju potrebe za zastareli formule niza kombinaciju tastera Ctrl + Shift + Enter (CSE). Dinamički nizovi imaju performanse implikacije kada je reč o kako se upravlja implicitni presek koji se često koriste u finansijskim rezimee.

Određuje

  • U dinamičku svesni Excel, Excel će pokušati da uradite implicitni presek. Umesto toga, on će protumačiti formulu kao formulu niza.

  • Implicitni presek je koristila koji nisu dinamičke svesni Excel da biste sprečili vraća niz formule niza. Međutim, sada kada koordinatne mreže grafičkih razume nizovi, nema potrebe da biste tiho izvršili implicitni presek.

  • Ako biste želeli formule da biste izvršili implicitni presek u dinamičke niza svesni Excel, možete da koristite jednu funkcija.

  • Ako formula kreirana u vidu Excel koji nisu dinamičke oslanjao implicitni presek, ta formula će prelomljen u jednom kada se otvori u dinamičku niza Excel. U jednom će biti uklonjen pri čuvanju kako bi se olakšalo kompatibilnosti sa programom Excel znate koji nisu dinamičke.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Takođe pogledajte

Funkcija FILTER

Funkcija RANDARRAY

Sekvenca funkcija

Jedan funkcija

Funkcija SORTIRANJA

Funkcija SORTBY

JEDINSTVENI funkcija

#SPILL! grešaka u programu Excel

Smopriznanje niza ponašanje

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×