Imate Skype ćaskanje dok radite u sistemu Office za Veb

Timski rad i saradnja sa dokumentom su lakši Skype u Office za veb.

Kada neko uređuje sa vama u Office za veb (Word, Excel, PowerPoint ili OneNote), kliknite na dugme ćaskanjeda biste otvorili okno za ćaskanje.

Dugme „Ćaskanje“ pored obaveštenja o tome ko još trenutno uređuje

Otkucajte polje na dnu okna da biste prekinuli razgovor. Svi koji su se prijavili kao pretplatnik Office 365 videćete poruku i moći ćete da odgovorite.

Ako Skype koristite na mobilnom uređaju ili u Veb pregledaču, moći ćete da učestvujete u ćaskanju, čak i kada niste u dokumentu. Ime ćaskanja je ime datoteke.

Napomena: Možda uređujete sa osobama koje nemaju pretplatu na Office 365. Ako imaju Skype nalog, mogu da učestvuju u ćaskanju na uređaju ili u zasebnom prozoru pregledača. Ali pored dokumenta neće imati okno ćaskanja kada se Office za veb.

Kliknite na ikonu poziv ili video poziv da biste dodali poziv ili video konferenciju na ćaskanje.

Ikone „Video poziv“ i „Poziv“ pored ikone „Dodaj osobe“

Ako vam bude zatraženo da instalirate dodatnu komponentu, to će trajati samo nekoliko trenutaka. Odmah ćete moći da izvršite poziv.

Napomena: Dodavanje telefonskog poziva ili video konferencije razgovoru nije dostupno u usluzi Office Online ili usluzi OneDrive for Business.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×