ID-ova dokumenta nisu dodeljene stavki u biblioteci dokumenata u sistemu SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Uzmite u obzir sledeće:

  • Imate više Prilagođeni tipovi sadržaja koji su zasnovani na tip sadržaja dokumenta. Ove Prilagođeni tipovi sadržaja se objavljuju iz kolekcije lokacija čvorišta tipova sadržaja na pretplatnika kolekcije lokacija.

  • Na kolekciji lokacija pretplatnika, postavite jedan od Prilagođeni tipovi sadržaja kao podrazumevani tip sadržaja u biblioteci dokumenata.

  • Omogućite funkciju usluga ID-a dokumenta u kolekciji lokacija.

Kada idite na kolekciju lokacija, a zatim Prikažite dokument u biblioteci dokumenata, na ID-ova dokumenta nisu dodeljeni, i u kolone ID dokumenta nije prikazan kao kolone u prikazu.

Rešenje

Da biste omogućili funkciju usluga ID-a dokumenta na kolekciji lokacija koje je pretplaćena čvorišta tipova sadržaja, prvo morate da omogućite funkciju usluga ID-a dokumenta u kolekciji lokacije čvorišta tipova sadržaja. Zatim, morate ponovo da objavite udruženog tipovima sadržaja tako da je kolekcija lokacija pretplatnika ažurirati njihove tipovi sadržaja lokacije.

Više informacija o tome kako da objavite tip sadržaja sa čvorišta objavljivanja tipa sadržaja potražite u članku objavljivanje tipa sadržaja sa čvorišta objavljivanja sadržaja.

Više informacija

Do ovog problema dolazi jer tip sadržaja lokacije koje se objavljuju na kolekciju lokacija pretplatnika postavljeno na samo za čitanje kada čvorišta tipova sadržaja objavljuje tipa sadržaja. Do toga dolazi bez obzira na to da li je tip sadržaja koji je definisan na čvorišta tipova sadržaja samo za čitanje. Kada je omogućena funkcija usluga ID-a dokumenta u kolekciji lokacija pretplatnika, potrebne kolone nedostaju i ne može da dodeli zato što tip sadržaja lokacije je samo za čitanje.


Više informacija o tome kako da omogućite funkcije kolekcije lokacija potražite u članku Omogućavanje ili onemogućavanje funkcija kolekcije lokacija.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×