Grešku „Pristup zabranjen” kada korisnik pokuša da bi se odobrilo SharePoint tok posla za odobravanje zadatak u sistemu SharePoint Server ili SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

U sistemu SharePoint Server 2013, SharePoint Server 2010 ili SharePoint Online, koristite platforme za SharePoint 2010 tok posla da biste konfigurisali tok posla za odobravanje . Međutim, kada je osoba koja vrši pokuša da biste odobrili stavku, on ili ona dobija sledeću poruku o grešci:

  • Pristup nije dozvoljen

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, dodelite Uređivanje pristup listi određenog zadatka za tok posla ugrožene korisniku.

Pored toga, korisnik koji je odobravanje kao deo posla je takođe moraju da imaju pristup za čitanje na stavki koja je ciljna toka posla.

Više informacija

Ovo ponašanje je tako dizajniran. Korisnici koji pokušavaju da odobri zadatak toka posla odobravanja SharePoint 2010, ali koji imaju samo Uredi dozvole za stavku liste zadataka, možete da prikažete stranicu obrasca zadatka. Korisnik mora da ima najmanje pristup za čitanje na listu zadataka toka posla.

Više informacija o tokovima posla za odobravanje, idite na tokova posla za odobravanje razumevanje u sistemu SharePoint 2010.

Više informacija o nivoima dozvola u sistemu SharePoint Online, idite na Razumevanje nivoa dozvola.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×