Greška prilikom čuvanja liste ili biblioteke kao predloška u sistemu SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Uzmite u obzir sledeće:

  • Kreirate ili uvozite skup termina u sistemu SharePoint Online.

  • Kreiranje ili izmena tipa sadržaja na listi ili u čvorišta tipa sadržaja da biste uključili 10 ili više kolona kontrolisanih podataka tako što ćete koristiti kontrolisane metapodatke iz termin podesite.

  • Dodavanje stavke na listu ili biblioteku.

  • Pretražite postavki za listu ili biblioteku biste mogli da ga sačuvate kao predložak i izaberite opciju Uključi sadržaj.

Kada kliknete na dugme u redu, dobijate sledeću poruku o grešci:

_catalogs/lt/<name liste > .stp


BELEŠKU: _LT_ime liste> čuvara mesta predstavlja stvarno ime liste u kojem naiđete na problem. 

Pored toga, možete da naiđete ovaj problem ako imate bilo koju kombinaciju 10 ili više kolona kontrolisanih podataka iz liste ili biblioteke. Na primer, pretpostavimo da koristite Tip sadržaja koji sadrži 9 kolone kontrolisanih metapodataka i dodatnu kolonu kontrolisani metapodaci dodate na listu ili biblioteku. Ovo aktivira grešku.

Rešenje/rešenje

Da biste rešili ovaj problem, sačuvajte predložak bez izbora opciju Uključi sadržaj. Ili ograničite broj kolone kontrolisanih metapodataka na listi ili u biblioteci za koju želite da kreirate predložak sa manje od 10.

Više informacija

Do ovog problema dolazi zato što granična vrednost prikaza liste primenjuje ograničenje od 10 kolone kontrolisanih metapodataka za listu ili biblioteku u sistemu SharePoint Online.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×