Greška „spoljno deljenje je onemogućen za lokaciju” kada administrator delegiranog partnera pokuša da biste pristupili klijenta SharePoint Online centru administracije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Kada administrator delegiranog partnera pokuša da biste pristupili SharePoint Online centru administracije kolekcije lokacija jednog od partnera klijenata u sistemu Microsoft SharePoint Online, on ili ona dobija sledeću poruku o grešci:

  • Spoljno deljenje je onemogućeno za lokaciju.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, koristite SharePoint Online management shell da biste izbrisali spoljne korisnički nalog sa organizacijom klijenta. Da biste to uradili, pokrenite sledeću cmdlet komandu:

Remove-SPOExternalUser

Više informacija o ovu cmdlet komandu, idite na Microsoft Veb lokacija:

Više informacija

Ovaj problem se javlja kada naloga koji delegiranog partnera administrator koristi za prijavljivanje u prvobitno pozvan da SharePoint Online lokaciji partnera klijenta kao spoljnog saradnika. Dozvole za spoljne korisnike da zamenite dozvole za delegirani partnera. Ovo sprečava spoljnim korisnicima pristup kolekciji lokacija SharePoint Online centru administracije.

Za više informacija pogledajte partneri: izgradite preduzeće i upravljajte Office 365 nalogom partnera.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×