Greška „Nije moguće prikazati vrednost filtera” prilikom pokušaja sortiranje ili filtriranje kolone u sistemu SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Kada kliknete na strelicu padajućeg menija za sortiranje ili filtriranje kolone u prikazu u sistemu Microsoft SharePoint Online, dobijate sledeću poruku:

  • Nije moguće prikazati vrednost filtera. Polje možda neće biti koje se mogu filtrirati ili broj vraćenih stavki premašuje granična vrednost prikaza liste nametnuo administrator.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, smanjite broj stavki u prikazu za ugrožene liste ili biblioteke na 5.000 stavki ili manje. Da biste to uradili, izvršite neku od sledećih radnji, u zavisnosti od vaše situacije:

  • Kreiranje novog prikaza za listu ili biblioteku ili promenite postojeći prikaz. Kada to uradite, koristite indeksirane kolone i filtriranje da biste zadržali veličinu prikaza liste na 5.000 stavki ili manje. Više informacija o tome kako da kreirate Filtrirani prikaz koji ima kolonu indeksa, idite na Upravljanje velikim listama i bibliotekama u sistemu SharePoint.

    BELEŠKU: ograničenje liste da biste dodali ili uklonili indeksirane kolone je 20.000 stavki.

  • Kreiranje fascikle u biblioteci i postavljanje stavki u fascikle da biste zadržali prikaz za biblioteku na 5.000 stavki ili manje.

Više informacija

Ovaj problem se javlja kada liste ili biblioteke premašuje ograničenje graničnu vrednost prikaza liste 5.000 stavki za prikaz.

Više informacija potražite u sistemu SharePoint Online ograničenja.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×