Greška „Dostignuto je ograničenje za instalaciju“ pri aktiviranju sistema Office za Mac

Kada pokušate da aktivirate Office 2016 za Mac, možda ćete dobiti sledeću grešku:

Dostignuto je ograničenje za instalaciju

Nalog < adresa e-pošte> je upotrebljen za aktiviranje sistema Office na maksimalnom dozvoljenom broju računara. Posetite stranicu naloga da biste upravljali postavkama, a zatim se vratite ovde i ponovo pokušajte da aktivirate.

Poruka o grešci „Dostignuto je ograničenje za instalaciju“

Ova greška se javlja kada dostignete maksimalan broj aktivacije koju omogućava Office. Uz jednokratnu kupovinu sistema Office za Mac, dobijate samo jednu instalaciju.

Jednokratna kupovina ili HUP instalacija

Ako ste jednu kupovinu sistema Office za Mac kupili jednokratne ili primljene kroz program Home use Home, dozvoljena vam je samo jedna instalacija Officeza Mac i ne možete da je deaktivirate na isti način na koji možete da uradite licencu za Office 365. Ako vam je potrebno da prenesete kopiju sistema Office za Mac na drugi računar, to možete da uradite telefonom. Obratite se Microsoft podršci.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×