Greška „broj stavki na ovoj listi premašuje granična vrednost prikaza liste” kad pregledate SharePoint Online listu u Office 365 Enterprise

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Kada prikazujete listu SharePoint Online u sistemu Office 365 Enterprise, dobijate sledeću poruku o grešci:

  • Broj stavki na ovoj listi premašuje granična vrednost prikaza liste, što je 5000 stavki. Trenutno je zabranjeno zadatke koji dovode do učitavanja prekomerna servera (kao što su one koje uključuju sve stavke liste).

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, pregledajte preporuke, tehnike i saveti za prikazane u Upravljanje velikim listama i bibliotekama u sistemu SharePoint.

Više informacija

Do ovog problema dolazi zbog toga što SharePoint Online koristi funkciju veliku listu resursa ograničavanja. Podrazumevano, granična vrednost prikaza liste je podešen na 5.000 stavki. Kada je prekoračeno ograničenje definisanih stavki na listi, prikazuje se poruka.
 
I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×