Greška „Žao nam je, nešto nije u redu” kada pređete na projekat detalja stranice od tipa 3

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Kao administrator Project Web App (PWA), prikaz ili promena stranici " Status toka posla " ili dodavanje Toka posla Status Veb segmenta na novu Stranicu detaljima projekta (PDP) Tip3. Kada to uradite, sadržaj web stranice pomera nadesno i ostavlja razmaka na stranici. Pored toga, dobijate sledeću poruku o grešci:

Žao nam je, nešto nije u redu došlo je do neočekivane greške.

Web segmenata stranice "Održavanje": Ako imate dozvolu, možete da koristite ovu stranicu da biste privremeno zatvaranje Web segmenata ili uklonili lične postavke. Za više informacija obratite se administratoru lokacije.

Rešenje

Ovo je poznat problem u programu Project Online. Trenutni zaobilaženje postoji. Bezbedno, možete da zanemarite ovu poruku o grešci. Ovaj problem ne utiče na funkcionalnost Veb stranice ili tok posla.

Dodatne informacije

Više informacija potražite u Prvi koraci uz Project Online.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×