Greška „Žao nam je, možemo ne može da izvrši ovu radnju” kada pokušate da otvorite dokument iz usluge OneDrive for Business

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ovaj članak se odnosi samo na prethodni OneDrive for Business klijent za sinhronizaciju (groove.exe). U većini slučajeva, preporučujemo da koristite noviji OneDrive klijent za sinhronizaciju (onedrive.exe). Koja OneDrive aplikacija?

Problem


Razmislite o sledećem scenariju.

 • Instalirate septembra 2014 javnu ispravku ili kasnije javnu ispravku za OneDrive for Business, Office 2013 ili drugu Office 2013 proizvoda.

 • Imate bilo koju kombinaciju instaliranih Office 2013 proizvoda koje koristite mešavinu Klikni i pokreni i zasnovana na MSI instalacije. Na primer, imate kliknite na Office 2013 Klikni i pokreni u kombinaciji sa zasnovana na MSI instalacije programa Visio 2013 ili SharePoint Designer 2013. 

  BELEŠKU: Ovo ne uključuje zasebne verzije sistema Office, kao što je Office 2013 i Office 2010 kombinuju.

 • Ako pokušate da otvorite datoteku u lokalnoj fascikli gde datoteke su sinhronizovane sa OneDrive ili OneDrive za Business lokaciju. Ili, pretražite u OneDrive for Business, SharePoint Online, SharePoint Server 2013 ili Veb lokaciju OneDrive i zatim pokušate da otvorite datoteku. U tim slučajevima, dobijate jednu od sledećih poruka o grešci:

  mi je, ne možemo da biste izvršili ovu radnju.  Nekompatibilni Office proizvode su instalirani na vašem računaru. Ako ste administrator, obratite joj za pomoć.

  Žao nam je, nije mogao da otvori https://<URL>/<filename<URL>/<filename_gT _


  Čuvar mesta <URL> ukazuje na lokaciju OneDrive for Business ili SharePoint Online Veb lokacije. Čuvar mesta <filename> predstavlja ime datoteke koju pokušavate da otvorite kada dođe do greške.

Pored toga, oba probleme sa lokacije Office Upload Center prikazuje sledeću poruku o grešci:

Došlo je do greške tokom pristupanja keša Office dokumenata. Zatvorite i ponovo otvorite Upload Center pokušajte ponovo. Ako se problem ponavlja, premeštanje ili brisanje keša u dijalogu "Postavke" centar za otpremanje.

Centar za otpremanje

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, odlučite koji metod instalacije koji želite za Office 2013, a zatim uklonite druge instalaciju tako što ćete koristiti stavku programi i funkcije na kontrolnoj tabli. Više informacija potražite u članku Deinstaliranje sistema Office sa PC računara.

Više informacija

Ovi problemi se javljaju kada različite ispravke se primenjuju na MSI i kliknite na Pokreni verzije sistema Office 2013 proizvoda na istom računaru. Dobićete ovu poruku o grešci kada bilo koju kombinaciju Klikni i pokreni i MSI verzije sistema Office 2013 proizvode su instalirani ali nemojte da koristite istu verziju ažuriranja. 

Oprezni: Za razliku od ponekad je moguće da biste privremeno rešili ovu grešku tako što ćete ažurirati MSI i kliknite na Pokreni verzije sistema Office 2013 na istu verziju ažuriranja, ova konfiguracija nestabilan i nije podržan. Više informacija o kompatibilnosti potražite u članku Office instaliran pomoću Klikni i pokreni i Windows Installer na istom računaru nije podržan.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×