Greška „Žao nam je, nešto nije u redu” kada kliknete na dugme InfoPath obrasca u mobilni prikaz u sistemu SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Na mobilnom uređaju, potražite je u biblioteci obrazaca koji sadrži objavljeni InfoPath obrazac. Kada kliknete na obrazac, dobijate sledeću poruku o grešci:

Žao nam je, nešto nije u redu.

Došlo je do neočekivane greške.

Rešenje/rešenje

Da biste rešili ovaj problem, koristite prikaz celog ekrana (poznat i kao prikaza za računar) na mobilnom uređaju, i izaberite stavku InfoPath obrasca da biste ga otvorili.

Više informacija o prikaz celog ekrana potražite u članku korišćenje mobilnog uređaja za rad sa SharePoint Online lokacijama.

BELEŠKU: U ovom scenariju, možda ćete morati da biste potražili druge liste ili biblioteke da biste pronašli opciju da biste se prebacili u prikaz celog ekrana.

Dodatne informacije

Ovo je poznat problem u sistemu SharePoint Online.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×