Gde su moji snimci?

Sadržaj uhvaćen u programu OneNote šalje se u standardni odeljak u glavnoj beležnici, koji vidite u polju „Lokacija“ kada hvatate neki sadržaj. Svaki snimak pravi novu stranicu pa ako imate mnogo stranica u odeljku, moraćete da se pomerate da biste videli novi snimak.

Mogu li da promenim lokaciju na koju se šalju moji snimci?

Da. Ako sadržaj uhvatite pomoću modula za isečke sa ekrana ili aplikacije Office Lens, imate opciju da promenite lokaciju na koju se šalju snimci. Da biste to uradili, razvijte padajuću listu i odaberite beležnicu i odeljak u koji biste želeli da dodate isečak.

Odaberite gde da sačuvate snimljene slike.

Sledeći put kada isečete nešto, modul za isečke sa ekrana će zapamtiti odeljak koji ste prošlog puta odabrali i poslaće isečak na istu lokaciju. Lokaciju možete da promenite bilo kada, a snimke takođe možete kasnije da kopirate ili premestite u drugu beležnicu ili odeljak.

Mogu li da potražim sadržaj koji sam snimio/la?

Da. Možete pretražiti bilo koji štampani tekst na snimku (uključujući slike) ili reči koje su možda u naslovu stranice snimka. U programu OneNote unesite ključne reči u polju za pretragu ili dodirnite ikonu „Pretraži“ da biste započeli pretragu (ako koristite OneNote na Windows računaru, Ctrl+E je brz način da prikažete polje za pretragu i pretražujete sve beležnice).

OneNote polje za pretragu

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×