Skladište u oblaku

Gde se skladište datoteke

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

U sistemu Office 365 možete da uskladištite posao u usluzi OneDrive for Business ili na SharePoint lokacijama. Svaka osoba u vašoj organizaciji ima svoju OneDrive for Business biblioteku za skladištenje ličnih radnih datoteka. Kada kreirate i čuvate datoteke u OneDrive fascikli, one se sinhronizuju sa oblakom kako biste mogli da im pristupite sa bilo kog mesta – Veb pregledaču, računaru ili mobilnom uređaju. Za skladište deljenih datoteka i timski rad koristite SharePoint sajt. SharePoint lokacije se takođe sinhronizuju sa oblakom za jednostavan pristup sa bilo kog mesta.

Skladištenje ili deljenje datoteka pomoću usluge OneDrive

  1. Na računaru koristite istraživač datoteka da biste otvorili OneDrive. Ili, iz sistema Office 365otvorite OneDrive iz pokretanja aplikacija.

  2. Prikažite i otpremite lične datoteke ili delite dokumente ili fascikle tako što ćete kliknuti na dugme deli , a zatim pozvati druge da prikažu dokumente ili im pošalju vezu. Saznajte više.

Saradnja sa SharePoint lokacijom

  1. Iz sistema Office 365otvorite SharePoint iz pokretanja aplikacija, a zatim izaberite sajt tima.

  2. Dodajte datoteke na podrazumevane lokacije dokumenata ili kreirajte još lokacija dokumenata, koje se nazivaju biblioteke.

SharePoint sajt možete prilagoditi tako što ćete kreirati podlokacije za određene projekte, timove ili klijente. Takođe možete da dodate ime preduzeća, logotip, izgled i osjećaj, što ćete pretvoriti sajt u poslovnu intranet. Saznajte više.

Takođe pogledajte

Otpremanje datoteka u biblioteku

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×