Gde se nalazi OneNote 2016 u Microsoft prodavnici?

Gde se nalazi OneNote 2016 u Microsoft prodavnici?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Office 365 u Microsoft Store dolazi uz OneNote za Windows 10. Ova nova aplikacija je brže, lakše da koristite i pristupačniji nego ikada i redovno se ažurira sa novim funkcijama.

Ako ste Office preuzeli iz prodavnice i tražite OneNote 2016, pročitajte ispod za važne informacije.

Office u Microsoft Store

Microsoft Office dostupna je za preuzimanje u aplikaciji Microsoft Store . Ovo izdanje sistema Office donosi sve odlično aplikacije i funkcije koji poznajete i volite, zajedno sa bezbednost i sigurnost na prodavnice.

Da biste preuzeli Office iz prodavnice, kliknite na dugme " Start " na Windows traci zadataka i izaberite Microsoft Store aplikaciju. Kada ste otvorili u prodavnici, jednostavno traženje Office da preuzmete i instalirate Office 365.

Dodatne informacije o sistemu Office u Microsoft Store potražite u odgovorima na Najčešća pitanja.

Gde da preuzmem OneNote?

OneNote se isporučuje unapred instalirana na svih izdanja operativnog sistema Windows 10. Aplikacije takođe dolazi uz Office u Microsoft Store i uključuje samo za pretplatnika funkcije kao što su efekti za pisanje perom, matematičke i istraživač. Ako već imate Office 365, jednostavno prijavite se u programu OneNote pomoću naloga pretplate da biste počeli da koristite ove funkcije.

OneNote na Windows uređajima

Da biste pokrenuli OneNote, izaberite ili dodirnite dugme Start na Windows traci zadataka, počnite da kucate OneNote, a zatim izaberite ili dodirnite ikonu aplikacije OneNote kada se pojavi na listi rezultata.

Isto tako, možete da se pomerate kroz azbučnu listu instaliranih aplikacija, a zatim izaberite stavku OneNote u odeljku O. Na većini uređaja, pločica OneNote je već zakačene na Windows Start meni.

OneNote za Windows 10 se redovno ažurira novim funkcijama i unapređenjima. Listu nedavno dodatnih funkcija potražite u članku Šta je novo u programu OneNote za Windows 10.

Šta ako mi i dalje treba OneNote 2016?

Ako vaše preduzeće ili škola zahteva da koristite OneNote 2016, možete da ga preuzmete iz Microsoft Store.

Napomena: Da biste dobili najbolji utisak pri radu, Microsoft preporučuje da koristite OneNote za Windows 10, koji se redovno ažurira novim funkcijama. OneNote 2016 u Microsoft Store je preliminarno izdanje i možda neće uvek raditi prema očekivanju.

Takođe pogledajte

Prvi koraci uz novi OneNote

Koja je razlika između OneNote i OneNote 2016.

Korišćenje različitih verzija programa OneNote na istom računaru

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×