Gde se nalaze moji prilagođeni predlošci?

Prilagođeni predlošci napravljeni u starijoj verziji sistema Office i dalje postoje, ali Office ih podrazumevano ne prikazuje. Umesto toga, kada otvorite Office program vidite predloške koje pruža Office. Ako želite da vidite prilagođene predloške na kartici Lično kada pokrenete Office program, evo kako to da uradite.

Kartica „Lično“ koja prikazuje prilagođene predloške kada izaberete stavke „Datoteka“ > „Novo“

Napomena: U sistemu Office 365 kliknite naNovo i videćete kartice obeležene kao Office iLično odmah ispod Nove oznake.

Popravi umesto mene

Dugme za preuzimanje brzog rešenja koje označava da je automatizovana ispravka dostupna

Migriranje prilagođenih predložaka pomoću alatke za brzu popravku.

Alatka za brzu popravku istovremeno popravlja sve Office programe. Ne morate da navedete lokaciju predloška u svakom Office programu.

Međutim, alatka za brzu popravku ne pomaže da postavite novu lokaciju. Ona samo vrši migraciju u fasciklu „Prilagođeni Office predlošci“ u okviru „Moji dokumenti“. Da biste postavili novu lokaciju, pročitajte odeljak „Popraviću to sam/a“ u nastavku članka.

Popravite sami

  1. U operativnom sistemu Windows 10 kopirajte i nalepite sledeće u polju CortanaPitaj me bilo šta, a zatim pritisnite taster Enter: %appdata%\Microsoft\Templates\ (U starijim verzijama operativnog sistema Windows, kliknite na dugme Start > Pokreni i nalepite to u polje Otvori).

  2. Kopirajte prikazanu adresu iz trake adresa istraživača datoteka.

  3. U Office programu izaberite stavke Datoteka > Opcije > Sačuvaj, a zatim nalepite adresu u okvir Podrazumevana lična lokacija predložaka.

Proverite da li ste izvršili istu radnju za svaki Office program. Kada ste izmenili lokaciju predloška, svaki novi predložak biće sačuvan na toj podrazumevanoj lokaciji.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×