Gde je nestao prozor „Baza podataka“?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Prozor baze podataka nije dostupan. To je zamenjena okna za navigaciju i kartice "Kreiranje" na traci.

Koristite okno za navigaciju da biste otvorili i izmenite postojeće objekata baze podataka. Na primer, ako želite da otvorite tabelu u prikazu dizajna ili pokretanje izveštaja, možete da izvršite zadatke iz okna za navigaciju.

Kartice "Kreiranje" koristite za kreiranje novih objekata. Na primer, ako želite da pokrenete čarobnjak za upite da biste kreirali novi upit, na kartici Kreiranje , u grupi upit kliknite na dugme Čarobnjak za upite.

Podrazumevano, prikazuje se okno za navigaciju na levoj strani ekrana. Ne možete da premeštate okno za navigaciju, ali možete da otvorite i zatvorite je i potpuno je takođe možete sakriti.

Savet:  Da biste prikazali ili sakrili okno za navigaciju, pritisnite taster F11.

U oknu za navigaciju je prilagodljivije od prozor baze podataka. Možete da kreirate proizvoljno kategorija i grupa objekata i organizovati ih kako želite.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×