Fokusirane stavke u Outlook menadžeru klijenata

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Dok radite sa Menadžerom za Outlook klijenta, možete da dodate zadatke za kontakte, preduzeća i poslova da biste zadržali toku sa stvarima. Takođe, program koji je od klijente, kontakti, saznaćete i dogovore su najbitnije. Te stavke možete da prikažete na vrhu bilo kog prikaza programa Outlook klijent menadžer ili na levoj strani prikaza danas . Tako nikada ne propustite ništa.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Prikaz fokusiranih stavki

Preduzeće, kontakt ili ponuda prikazuju se u oblasti Fokusirano iz nekoliko razloga:

  • preduzeće ili kontakt ima veći broj aktivnih ponuda od prosečnog broja

  • preduzeće, kontakt ili ponuda ima povezani predstojeći zadatak ili sastanak

  • preduzeće, kontakt ili ponuda izmenjeni su poslednji u odnosu na sve ostale stavke

U modulima „Kontakti“, „Preduzeća“ i „Ponude“ uvek se prikazuju četiri stavke u okviru odeljka Fokusirano. Ako ekran nije dovoljno velik da prikaže sve četiri istovremeno, možete da odaberete strelice sa leve i desne strane da biste se pomerali sa jedne stavke na drugu. Klizač „Fokusirano“ možete da sakrijete tako što ćete kliknuti na dugme ^ pored stavke Fokusirano.

Da biste vršili interakciju sa bilo kojom fokusiranom stavkom, odaberite stavku da biste je otvorili u oknu sa desne strane.

Korišćenje uvida za prikaz interesantnih informacija o stavkama

Kada Outlook menadžer klijenata pronađe nešto interesantno o kontaktu, preduzeću ili ponudi, te informacije se ističu na vrhu kartice. Na primer, ako je prošao datum zatvaranja ponude, videćete baner na vrhu ponude koji vas obaveštava o tome.

Isti tip informacija vidite istaknut na stranici „Danas“. Sa istaknutom stavkom možete da vršite interakciju direktno iz uvida.

Pored toga će vam pokazati e-poruke koje treba obratiti pažnju. Ove e-porukama može biti pitanja iz neke osobe, poziv za sastanak ili zahtev za datoteku. Možete da otvorite e-poruku ili planiranje sastanka direktno sa stranice "danas".

Odgovaranje na e-pošte na stranici "danas"

Saznajte više o programu Outlook Customer Manager

Ako imate pitanja o programu Outlook Customer Manager ili želite da pregledate svu dokumentaciju o proizvodu, pročitajte članak Najčešća pitanja o programu Outlook Customer Manager.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×