Excel funkcije koje vraćaju opsege ili nizove

U septembru 2018 najavili smo da će se podrška za dinamičku grupu nalaziti u programu Excel. To omogućava da se formule prospu u više ćelija ako formula vraća opsege sa više ćelija ili nizove. Ovo novo dinamičko ponašanje niza može da utiče i na starije funkcije koje imaju mogućnost da vrate opseg sa više ćelija ili niz. 

Ispod je lista funkcija koje mogu da vrate opsege ili nizove sa više ćelija u ono što upućujemo na preliminarno dinamički niz. Ako su ove funkcije korišćene u radnim sveskama sa većim od dinamičkih niza i vratili opseg sa više ćelija ili grupu na koordinatnu mrežu (ili funkciju koja ih nije očekivala), onda bi se pojavio tični raskrsnica. Dinamički niz Excel ukazuje na to gde se implicitno raskršće može pojaviti korišćenje @ operatora @ i kao rezultat toga, ove funkcije mogu da budu unapred ispravljene na @ ako su prvobitno bile autoritene u verziji programa Excel niza. Pored toga, ako je instaliran na dinamičkom modulu Excel, ove funkcije mogu da se pojave kao zastarele formule niza u pretdinamičkom nizu Excel, osim ako nije gotovo sa uslugom @. 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×