Excel funkcije koje vraćaju opsega ili nizovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Septembra, 2018 objavili smo da Dinamičke niza podrške doći u Excel. Omogućava da bi formule reci na više ćelija ako formula vraća višećelijske opsega ili nizovima. Ovo novo dinamičke niza ponašanje takođe mogu da utiču starije funkcije koje imaju sposobnost da biste se vratili višećelijske opseg ili grupu.

Ispod je listu funkcija koje bi dobili višećelijske opsega ili nizovima u šta mi nazivamo unapred dinamičke niza Excel. Ako ove funkcije su korišćene u radnim sveskama napadima dinamičke nizovi i vraćaju višećelijske opseg ili grupu u koordinatnoj mreži (ili funkcija koja ih očekivali), zatim tih implicitni presek bi došlo je do. Dinamički niza Excel ukazuje na to gde implicitni presek može doći do korišćenjem na @ operatora i kao rezultat ove funkcije možda biti kojoj na @ ako nisu bili prvobitno kreirana u unapred dinamičke niza verziji programa Excel. Pored toga, ako kreirana na dinamičke niza Excel, ove funkcije se može pojaviti kao formule niza zastareli u nizu unapred dinamičku Excel osim ako kojoj @.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×