Emitovanje projekcije slajdova udaljenoj publici

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pre nego što ste emitovanje prezentacije, biće vam potrebno sledeće:

 • PowerPoint 2010

 • U unutrašnja uslugu emitovanja (definisano u nastavku teksta)

Nije važno gde publici (u zemlji ili u istoj prostoriji), dokle god imaju URL adresu da biste pristupili projekcije slajdova, prate zajedno sa te. Možete da pošaljete pozivnice za 50 osoba.

Savet: Da biste poboljšali trajanja prezentacije, možete da podesite konferencijski poziv će pratiti vaše prezentacije.

Pokretanje interni emitovanje

Kada pokrenete interni emitovanje, najverovatnije u roku od organizacije koja ima podesite svoju uslugu emitovanja ste. Javno emitovanje pomoću Windows Live ID je dostupna u programu PowerPoint 2013 i novijim verzijama.

Da biste započeli interni emitovanje, uradite sledeće:

 1. U meniju datoteka izaberite stavku Sačuvaj i Pošalji, a zatim izaberite emitovanje projekcije slajdova.

  Imajte na umu; Interna emitovanja lokacija moraju biti podešene administrator lokacija vaše organizacije i publici članovi moraju da imaju dozvole za pristup lokaciji.

 2. Kliknite na dugme Promeni emitovanje usluge, a zatim izaberite internu usluga vaše organizacije. Ovde, naš se zove Microsoft interne prenosa, vaš će biti pod imenom drugačije ako vaše preduzeće ima jedan skup.

 3. Kliknite na dugme Start emitovanja.

  Click Start Broadcast

Stvari koje treba imati na umu dok koju ste emitovanje

Prikaz emitovane prezentacije prikazuje samo publike koje se pojavljuje u prikazu projekcije slajdova. Slede neke slučajeve gde može da se ako udaljenoj publici vidi šta vidite:

 • Tokom emitovanja, možete da postavite pokazivač na projekciju slajdova u bilo kom trenutku, ponovno emitovanje URL ADRESE za sve učesnike ili prebacivanje na drugu aplikaciju bez prekida emitovanje ili koji prikazuje radnu površinu njegovom računaru učesnicima.

 • Ako se prebacite na radnu površinu ili u drugu aplikaciju, učesnici neće videti radne površine ili druge aplikacije. Videćete su poslednji slajd koji se pojavio u prikazu projekcije slajdova.

 • Ako imate hiperveza u prezentaciji, kada kliknete na hipervezu na slajdu, publika nećete videti otvorite Veb pregledač. I dalje, vide poslednji slajd predstavljene u prikazu projekcije slajdova. Međutim, mogu da kliknite na dugme hiperveza (projekciji slajdova) na njihove ekrana računara i prati u povezane lokacije.

 • Ako želite da se prebacite na drugi slajd, ali ne znam koji je bez gledanja u nju, možete da pritisnete taster ESC. Poslednji slajd u prikazu projekcije slajdova je vidljiva tako što ćete gledaocima u emitovanje. Možete da kliknete i pogled na slajdovima u oknu sa sličicama – se ne bi pojavljivale na emitovanje. Učesnici i dalje vidite poslednji slajd prikazan u prikazu projekcije slajdova. To je samo kada kliknete na dugme Od trenutnog slajda da vide na drugi slajd.

 • Ne možete promeniti slajdove tokom emitovanje. Ako morate da izvršite promene, završite emitovanje, promenite prezentaciju, a zatim emitirano.

 • Ako vam je potrebna za slanje emitovanje URL kad ste već započeo emitovanje, pritisnite taster ESC da biste izašli iz prikaza projekcije slajdova, a zatim slanje poziva tako što ćete izabrati Pošalji pozivnice na kartici emitovanje . Lako možete da nastavite Prikaži tako što ćete otići nazad u prikazu projekcije slajdova.

  Send invitations to attendees

Vrh stranice

Funkcije koje se menjaju kada ste emitovanje

Sledeće promene funkcije programa PowerPoint ili se sprečava kada projekciju slajdova emitovanja na mreži:

 • Efekte zamene slajda u prezentaciji su emitovanja kao jednostavne postepeno pojavljivanje i iščezavanje prelaza za udaljenim učesnicima. Ako ste koristili elegantnih prelaz, samo postepeno pojavljivanje i iščezavanje prelaz će daljinski projekta.

 • Ako u prezentaciji reprodukujete video zapis, pregledač ga ne prikazuje korisnicima.

  Napomena: Da objavite video na YouTube kao, a zatim dodajte hipervezu do video zapisa iz prezentacije. Učesnicima da kliknete i pratite hiperveze koje unesete u prezentaciji.

 • Laserski pokazivač ne prikazuje na udaljenoj publici. Takođe, ne možete da crtanje na slajdovima ili da dodate beleške napisane perom tokom emitovanoj prezentacije.

Ideja za korišćenje emitovanja slajda Prikaži zajednički situacijama

 • Ako pregledate udaljeni emitovanje u sobi za konferencije sa drugim osobama, povezivanje sa projektorom i kliknite na Prikaz preko celog ekrana. Svi možete iskusiti prezentaciju kao da izlagača je u istoj sobi.

 • To je red da biste predstavili i tuđi računar povezan sa projektorom. Pokretanje emitovanja, pošaljite im vezu da biste prikazali i kontrolišete prezentaciju sa računara.

 • Nemate projektoru ili velike ekranu u sobi za konferencije? Pokrenite emitovanju i svi mogu da prate na laptop.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×