Efekti za oblikovanje teksta (Okno „Stil prikaza strukture“)

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomene: 

  • Kada promenite opcije u ovom dijalogu, promene se odmah primenjuju na WordArt ili tekst, što će vam olakšati da biste videli efekte promena u WordArt objekta ili teksta bez zatvaranja dijaloga. Međutim, pošto se promene primenjuju, nije moguće kliknuti na dugme Otkaži u ovom dijalogu. Da biste uklonili promene, morate kliknite na dugme Opozovi radnju Dugme „Opozovi radnju“ na Traku sa alatkama za brzi pristup za svaku izmenu koju želite da uklonite.

  • Možete istovremeno da opozovete više promena koje ste napravili na jednoj opciji u dijalogu, pod uslovom da u međuvremenu niste napravili promene na drugoj opciji u dijalogu.

  • Dijalog možete da pomerite tako da istovremeno možete da vidite i WordArt grafiku i dijalog.

Stil prikaza strukture

Širina     Upišite broj u polje da biste odredili širinu strukture.

Složeni tip     Da biste primenili stil koji sadrži dvostruke ili trostruke linije, sa liste Složeni tip izaberite željeni stil.

Tip crte     Da biste primenili stil koji se sastoji iz kombinacija crta, sa liste Tip crte izaberite željeni stil.

Tip inicijala      Sa liste Tip inicijala odaberite željeni stil da biste odredili stil koji će se koristiti za kraj reda.

Objedinjeni tip     Sa liste Tip pridruživanja odaberite željeni stil da biste odredili stil koji će se koristiti kada se dve strukture međusobno povežu.

Postavke strelica

Tip početka     Da biste na početak linije dodali strelicu, sa liste Tip početka izaberite željeni stil.

Tip kraja     Da biste na kraj linije dodali strelicu, sa liste Tip kraja izaberite željeni stil.

Veličina početka     Kliknite na dugme Veličina početka, i izaberite željenu veličinu da biste naveli veličinu strelice koja se koristi za početak linije.

Veličina kraja      Kliknite na dugme Veličina kraja i izaberite željenu veličinu da biste naveli veličinu strelice koja se koristi za kraj linije.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×