eBook: OneNote 2016 saveti i trikovi

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Verovatno ste koristili OneNote pre. Da, ali možda vam se.pitao ako postoji više možete da uradite ili ako postoji i brži način da uradite nešto. Zato smo kreirali ovaj eBook – da biste saznali o omiljenim skrivene funkcije, tehnike i vremena u programu OneNote 2016 za Windows.

Preuzimanje: OneNote 2016 savete i trikove
odnosi se na: OneNote 2016 za Windows
Veličina datoteke: 1,44 MB

Napomena: U zavisnosti od operativnog sistema računara, možda ćete morati da instalirate na besplatni softver Adobe Acrobat Reader centar za otvaranje, prikaz ili štampanje naše eBooks.

Microsoft Office 2016 eBooks su nove grupe besplatne sadržaja. Ako ste našli ovaj prvi naslov koristan, upotrebite na je ove informacije korisno? odeljak ispod da biste nas obavestili. Možete takođe možete dati nam ideja za eBooks koju želite da vidite u budućnosti.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

eBook: prvi koraci uz OneDrive

eBook: Outlook 2016 saveti i trikovi za

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×