Dubinsko pretraživanje podataka izvedene tabele

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Podatke u izvedenim tabelama možete prikazati i vršiti interakciju sa njima, ali funkcija Brzo istraživanje koja vam omogućava da dubinski pretražite kocku analitičke obrade podataka na mreži (OLAP kocku) ili hijerarhiju izvedene tabele zasnovanu na modelu podataka da biste analizirali detalje o podacima na različitim nivoima nije dostupna u programu Excel Online.

Da biste izvršili dubinsko pretraživanje podataka, možete koristiti dugmad Razvij (+) i Skupi (-). Ako imate Excel aplikaciju za stone računare, možete da koristite dugme Otvori u programu Excel da biste otvorili radnu svesku i koristili funkciju Brzo istraživanje da biste izvršili dubinsko pretraživanje podataka izvedene tabele. Evo kako:

Kliknite na dugme Otvori u programu Excel i izvršite dubinsko pretraživanje podataka izvedene tabele.

Dugme Uredi u programu Excel

Za novosti o najnovijim ispravkama za Excel Online posetite Microsoft Excel blog.

Za kompletan paket Office aplikacija i usluga, isprobajte ili kupite na lokaciji Office.com.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×