Dozvoljavanje ili ograničavanje mogućnost ugrađivanje sadržaja na SharePoint stranicama

Dozvoljavanje ili ograničavanje mogućnost ugrađivanje sadržaja na SharePoint stranicama

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Administratori kolekcije lokacija kontrolisali da li korisnici možete da ugradite sadržaj sa spoljnim Veb lokacije. Ako ne dozvoljavaju saradnici ugrađivanje sadržaja, korisnici koji pokušavaju da biste to uradili će videti poruku o grešci koja kaže, „ugrađivanje sadržaja sa ove Veb lokacije nije dozvoljeno”.

Postavke na nivou lokacije

Administratori kolekcije lokacija možete da isključite ugrađivanje sadržaja, dozvoljavaju ugrađivanje sadržaja sa određene liste lokacija ili dozvoljavaju ugrađivanje sa bilo koje lokacije tako što ćete promeniti postavku bezbednost HTML polja u postavkama lokacije. Evo kako:

 1. Potražite osnovnu lokaciju kolekcije lokacija.

 2. Kliknite na dugme Postavke  Dugme "Postavke" u sistemu SharePoint Online , izaberite stavku Postavke lokacije. Ako ne vidite Postavke lokacije, izaberite stavku informacije o lokaciji , a zatim kliknite na dugme Prikaži sve postavke lokacije.

 3. Na stranici " Postavke lokacije ", u okviru Administracija kolekcije lokacija, , kliknite na dugme bezbednost HTML polja.

  Izaberite stavku Postavke bezbednosti HTML polja da biste kontrolisali korisnicima mogućnost da ugradite sadržaja

 4. Izaberite neku od sledećih opcija:

  • Nemoj dozvoliti saradnicima da umeću IFRAME oznake sa spoljnih domena da biste onemogućili korišćenje IFRAME oznaka za sve lokacije u kolekciji lokacija.

  • Dozvoli saradnicima da umeću IFRAME oznaka sa bilo kog domena da biste dozvolili korišćenjem IFRAME oznaka za sve lokacije u kolekciji lokacija i omogućili podatke iz bilo kog spoljne Veb lokacije da bi se prikazao iFrame. Iz bezbednosnih razloga, to ne preporučujemo ovu opciju.

   Napomena: Kada prilagođene izvršavanje skripti isključeno za lokaciju, ova opcija se primenjuje samo za ugradnju Veb segment. Sva druga polja HTML samo će omogućiti ugrađivanje sa navedenom liste spoljnih domena opisana ispod. Više informacija o izvršavanje skripti potražite u članku Dozvoljavanje ili sprečavanje prilagođenu skriptu.

  • Dozvoli saradnicima da umeću IFRAME oznaka samo iz sledećeg domena da biste dodali Veb domen na listu domena čiji sadržaj može biti prikazano u IFRAME oznaka u kolekciji lokacija. Da biste uklonili Veb lokaciju sa liste, izaberite je i kliknite na dugme Ukloni.

   Podešavanje ograničenja na dodavanje IFRAME oznaka

 5. Kliknite na dugme U redu.

SharePoint dolazi uz podrazumevane liste veb lokacija sa koje mogu da se prikazuju sadržaj. Možete dodati ili ukloniti lokacije na ovoj listi.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×