Dozvole potrebne za otpremanje datoteka u OneDrive for Business

Dozvole potrebne za otpremanje datoteka u OneDrive for Business

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete dobiti grešku „Potrebne su dozvole” prilikom pokušaja otpremanja datoteka pomoću OneDrive for Business iz nekog od sledećih razloga:

  • Imate dozvolu za čitanje SharePoint biblioteku i dozvolu za uređivanje je potreban za otpremanje datoteka. Ako ste koje ste prethodno otpremili datoteke u ovu biblioteku uspešno, je moguće administrator je promenio dozvole. Zamolite administratora da biste dali dozvolu uređivanja.

  • Tip datoteke zahteva dozvolu „Dodavanje i prilagođavanje“. Sledeći tipovi datoteka zahtevaju ovu dozvolu: aspx, master, xap, swf, jar, asmx, ascx, xsf i htc.

    Obično samo administratori sistema imati ovu dozvolu. Više informacija potražite u članku Pregled nivo dozvole za doprinos u sistemu SharePoint 2013.

  • Možda ste se prijavili u Office 365 pomoću naloga u kojem nemate dozvolu da biste otpremili datoteke pomoću OneDrive for Business. Na primer, možda ste se prijavili u pomoću Microsoft naloga umesto na poslovni ili školski nalog.

    Da biste videli e-adresu u okviru koji ste prijavljeni, otvorite bilo koju aplikaciju Office kao što su Word, izaberite stavke datoteka>nalogi pogledajte u okviru Informacije o korisniku.

    Da biste se prebacili na drugi nalog, izaberite stavku Promena naloga na stranici „Nalog“ da biste otvorili dijalog Prijavljivanje.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×