Download free, pre-built templates

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Predloške možete da preuzmete besplatnih, unapred izgrađenih dokumenta pomoću korisnih i kreativne tema iz sistema Office kada izaberete stavke datoteka > novo u Office aplikaciji.

File > New

Napomena: U sistemu Office 2007, kliknite na Dugme Microsoft Office Slika dugmeta , a zatim kliknite na dugme novo.

Predlošci mogu da uključuju kalendari, vizitkarte, slova, kartice, brošure, biltene, rezimee i još mnogo toga. Možete da koristite bilo koji predložak koji ste preuzeli kao-je, ili možete da prilagodite da odgovara vašim potrebama.

Kada izaberete predložak koji će se pojaviti dijalog koji vam pokazuje veći prikaz predloška. Da preuzmete i koristite ga, kliknite na dugme Kreiraj novu datoteku će se kreirati i za vas, pomoću predloška spremna da biste prilagodili sa informacijama.

The Create button

Ako želite da odštampate na Avery predlošci vam možda korisne ovaj članak: Štampanje na Avery nalepnice pomoću programa Microsoft Word.

Savet: Tražite velike kolekcije odlično predloške za Microsoft Office? Pogledajte https://templates.office.com!

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×