Dostupnost informacija o radnom prostoru rad van mreže u programu Outlook i SharePoint radni prostor

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

U Duet Enterprise for Microsoft SharePoint and SAP, možete da izvršite podatke u prostor za saradnju dostupne van mreže u proizvodima kao što su Microsoft Outlook 2010 i Microsoft SharePoint Workspace 2010. Zatim kada izvršite ažuriranja podataka van mreže, promene se odražavaju odmah prostor za saradnju.

Mogućnosti rad van mreže podataka ima mnoge prednosti - to vam pruža veću fleksibilnost štedi vreme i poboljšanje efikasnosti. Tipična razloga za rad van mreže uključuju:

 • Putujete

 • Na slaba ili mrežnom vezom

 • Duet Enterprise Veb lokacije je nadole za održavanje

Napomena: Kada ste izvršili promene sa podacima u SharePoint radni prostor koji nije povezan sa Duet Enterprise Veb lokacije, promene će biti sačuvana i lokalno keširane u programu SharePoint Workspace. Kada se ponovo povežete, promene će se automatski sinhronizovati.

U ovom članku

Dostupnost liste kontakata u programu Outlook

Napravite listu u radni prostor za saradnju dostupne van mreže u programu SharePoint Workspace

Dostupnost liste kontakata u programu Outlook

Kada sinhronizujete spisak kontakata u vaše klijente prostor za saradnju sa Outlook 2010, svi kontakti će se pojaviti u novi spisak kontakata u programu Outlook. Da postupate kontakte kao Outlook kontakt.

Da biste sinhronizovali liste kontakata u programu Outlook, sledite ove korake:

 1. Otvorite klijenti prostor za saradnju u Duet Enterprise Veb lokaciji.

 2. Kliknite na kontakte na brzi navigacije.

 3. Izaberite karticu Lista na traci, a zatim u grupi Povezivanje i izvoz kliknite na dugme Poveži se sa programom Outlook.

  Napomena: To može potrajati nekoliko minuta za listu da biste se povezali sa programom Outlook.

 4. U programu Outlook 2010, kliknite na dugme SharePoint spoljne liste u oknu za navigaciju.

  Možete da sada Dodavanje ili uklanjanje kontakata ili ažuriranje kontakt informacija i informacije koje se automatski ažurira na listi kontakata u prostor za saradnju. Morate da osvežite Veb stranicu da biste videli najnovije ispravke.

Vrh stranice

Napravite listu u radni prostor za saradnju dostupne van mreže u programu SharePoint Workspace

Možete učiniti listu kao što su proizvodi ili klijentima dostupna van mreže u programu SharePoint Workspace. Zatim možete da ažurirate vanmrežne podatke koji se automatski ažurira i na listi Duet Enterprise Veb lokacije.

 1. U Duet Enterprise Veb lokacije, otvorite prostor za saradnju koja sadrži listu koju želite da sinhronizujete.

 2. Otvorite listu sa kratkim navigacije. Na primer, ako ste u prostoru za proizvode, kliknite na dugme proizvodi na traci za brzo pokretanje.

 3. Izaberite karticu Lista na traci, a zatim u grupi Povezivanje i izvoz izaberite stavku sinhronizujete sa SharePoint radni prostor.

 4. U dijalogu Sinhronizacija sa računarom , kliknite na dugme u redu.

 5. Kada se proces sinhronizacije završi uspešno, kliknite na dugme Otvori radni prostor.

  Sada možete da radite na listi informacije u programu SharePoint Workspace. Sadržaj u SharePoint radni prostor i SharePoint lokacije se automatski sinhronizuje svakih 10 minuta, čak i ako nema ispravke su se javile. Da biste videli sve ispravke na spisku na mreži, osvežite Veb stranicu.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×