Dokument koji je kreiran preko SharePoint 2013 platforme tokova posla ne može da se otvori u sistemu SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Uzmite u obzir sledeće:

  • Kreiranje tipa sadržaja u sistemu Microsoft SharePoint Online, a zatim možete da povežete predložak sa tipom sadržaja.

  • Povezivanje tipa sadržaja sa listom.

  • Koristite Tip platforme SharePoint 2013 tok posla da biste kreirali tok posla u sistemu Microsoft SharePoint Designer 2013.

Možete da konfigurišete toka posla za kreiranje dokumenta koji koristi tip sadržaja sa predloškom povezane.

Kada kliknete na dokument koji je kreiran kao deo posla, dobijate sledeću poruku ako se dokument otvori u programu Microsoft Word Web App:

  • Žao nam je, Word Online naišla na problem otvaranjem ovog dokumenta. Da biste prikazali ovaj dokument otvorite je u programu Microsoft Word.

Kada pokušate da otvorite dokument u programu Microsoft Word tako što ćete kliknuti na dugme Otvori u programu Word, dokument je prazan.

Rešenje/rešenje

Da biste rešili ovaj problem, koristite SharePoint 2010 tok posla platformu tip da biste kreirali tok posla u SharePoint Designer 2013.

BELEŠKU: predložak koji se koristi za tip sadržaja mora biti zasnovana na .docx formatu Word dokumenta.

Više informacija

Ovaj problem se javlja kada tokova posla koji koristi SharePoint 2013 tok posla platformu tip kreiranje dokumenta u listu koja je zasnovana na predlošku iz tipa sadržaja.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×