Događaje uživo u usluzi Yammer

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Informacije u ovoj temi se odnose na javnu pregled uživo događaja podržava Yammer, timovima i tok.

Yammer predstavlja gde zajednica napreduje - je možda zajednice opslužuje linije vodilje privlačnim sa svoje zaposlene, zajednice uobičajenih interesovanja, zajednice ljudi koji dele identiteta ili zajednice za učenje i delili prakse. Postoje slučajevi kada želite da prenesete i članova tih zajednica zajedno, centrirano oko događaja. Koristite Yammer, timovima i tok, administratori Yammer grupe da sada hostujete uživo video događaja za Yammer korisnici koji uključuju Yammer razgovore pre, tokom i posle događaja.

Zbog otvorene prirode Yammer razgovore, Yammer je posebno osposobljeni mesto da unapredi angažovanje između linije vodilje i zaposlene na svakom nivou u vašoj organizaciji i veze. Hostovanje sledeći uživo događaj u vođstvo veze zajednice je sjajan način za vođstvo timovima da disk jedinici poravnanja osoba oko deljene svrhu i ciljevima. Linije vodilje jasno organizacija koja ovo pa imate prednost u privlačenje i zadržavanje angažovan radnike.

Možete da kreirate javnu grupu da dođete do svih zaposlenih ili koristite u privatnoj grupi za događaje u uživo, a samo na one sa članstvo u grupi možete da učestvujete. Pre tog događaja, imate mesto u Yammer tako da usmeravaju zaposlene i/ili članovi grupe na kojoj možete da prikažete pregledali klipove da biste generisali baza, objavite je poziv za pitanja u Q & segment ili mesto za osobe u razgovor o nadolazećem događaju. 

Nakon događaja, je lako napraviti snimak dostupna na stranici događaj, što omogućava zaposlenima da pogledate događaj na svoj raspored. Za zaposlene koji su u različite vremenske zone ili ne može da prisustvuje uživo, razgovor nastavi kako su i dalje povezani sa linije vodilje i ravnopravni korisnici pomaže da prevazići geografskim ili organizacionim granice.

Informacije o događaja iz uživo izgleda kao potražite u članku prisustvuju uživo događaj u usluzi Yammer. Korake za kreiranje uživo događaja, u članku Organizovanje događaja iz uživo u Yammer.

Evo šta treba da bude na mestu za organizaciju da biste kreirali uživo događaja:

 • Svi koji učestvuje u sastanku morate imati Office 365 pretplatu koja uključuje licence za Yammer, timovima i tok (nalog Office 365 Enterprise E3, E5 pretplate). Ako ste novi u timovima, posetite Microsoft timovima pomoć centra. Ako ste novi u toku, posetite Microsoft tok pomoć centra

 • U usluzi Yammer, vaša organizacija moraju da sadrže nametanje Office 365 identitetom izabrali i morate da koristite Office 365 povezani grupa. Za više informacija pogledajte članak nametanje Office 365 identiteta za Yammer korisnici i grupe Yammer i Office 365.

 • Morate imati Yammer grupu koja uključuje sve koji će biti pozvani na uživo događaj. Više informacija potražite u članku Kreiranje grupe u usluzi Yammer grupe i Upravljanjenjome u usluzi Yammer. Nije moguće koristiti grupi čitavo preduzeće za događaje uživo.

 • Vaša organizacija mora da omogući timovima da biste omogućili kreiranje događaja. Za korake da biste omogućili timovima, pogledajte Microsoft timovima prvi koraci Vodič za IT administratore. Za spoljni uređaj za kodiranje događaje, to ne znači da učesnici treba timovima omogućeno, kako mogu da prisustvuju direktno iz Yammer. Ako biste želeli da koristite brzi početak događaje, učesnici će morati timovima omogućena.  Više informacija o ovim opcijama možete pronaći ispod.

Opcije uživo događaja

Postoje tri glavne načina kreiranja uživo događaj: Yammer uživo događaj, samo za tok uživo događaj ili Microsoft Teams uživo događaj. Šta možete da odaberete zavisi od vaše potrebe i publikom.

Yammer uživo događaja

Da biste prikazali događaj direktno unutar Yammer, kreiranje uživo događaj iz Office 365 grupe povezani Yammer grupu unutar Yammer.

 1. Kao administrator usluge Yammer grupu, izaberite grupe radnje > pravljenje događaja Live.

 2. Ovo će otvoriti timovima. Unesite naslov, datum i vreme.

 3. Na sledećem ekranu, će biti zatraženo da biste izabrali tip proizvodnje vaše uživo događaja. Izaberite nešto od sledećeg:

  • Brzi start: Brzi početak koristi Microsoft Teams klijenta kao utiska pri radu proizvođač. Ovo je lak opcija da biste kreirali događaj i pozivanje udaljene izlagači i Panelisti da učestvujete. Ova opcija vam omogućava da lako emitovanja veb kamere, slajdove, ekrana deljenja, itd. Ako izaberete ovu opciju gledaocima će biti povezan nazad u Microsoft Teams da gledate prenos.

  • Spoljni uređaj za kodiranje: Za viši kvalitet proizvodnje vrednost uživo događaj proizvodi pomoću spoljne hardver ili softver encoder putem Microsoft Stream. Koristite ovu opciju ako već imate proizvodnje podešavanje (na primer, medija mešalice) koji podržava striming usluge na RTMP. Ovaj metod se obično koristi u sali događaja, kao što je grad sale, gde je tok sa medija za emitovanje publici.

   Kada uživo događaj završi sa radom isti URL/ugradi kôd će konvertovati u snimka uživo događaja i odmah biti dostupne u toku. Ako izaberete ovu opciju gledaoci će moći da pogledate uživo događaj direktno unutar Yammer ili u toku.

Samo za tok uživo događaja

Samo za tok uživo događaj, kreirajte uživo događaj direktno iz programa Microsoft Stream.

Važno: Ovaj uživo događaj nije povezan sa Yammer ili timovima.

Uživo događaj proizvodi pomoću spoljne hardver ili softver encoder putem Microsoft Stream. Koristite ovu opciju ako već imate proizvodnje podešavanje (na primer, medija mešalice) koji podržava striming usluge na RTMP. Ovaj metod se obično koristi u sali događaja, kao što je grad sale, gde je tok sa medija za emitovanje publici.

Za punu podešavanje informacija za odjavljivanje kreiranju uživo događaja u toku Microsoft.

Timovima uživo događaja

Takođe možete podesiti uživo događaj direktno iz Microsoft Teams, ali neće biti povezan Yammer grupu.

Ako odaberete opciju „Brzo pokretanje” događaj da biste koristili Microsoft Teams klijenta kao proizvođač iskustvo, uživo događaj nije pojaviće se u toku.

Ako odaberete opciju „Spoljni uređaj za kodiranje” događaj, uživo događaj pojaviće se i u programu Microsoft Teams i in Microsoft Stream.

Takođe pogledajte

Microsoft timovima uživo pregled događaja

Protoka Microsoft live pregled događaja

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×