Dodeljivanje zadataka u deljenim listama

Dodeljivanje zadataka

Možete dodeliti zadatke bilo kom članu deljene liste, uključujući i sebe. 

Da biste dodelili zadatak u okviru deljene liste, otvorite prikaz detalja zadatka i kliknite ili dodirnite stavku dodeli. Zatim izaberite člana deljene liste kojoj želite da dodelite zadatak. 

Snimak ekrana koji prikazuje meni "Dodeljivanje" i opciju za dodeljivanje članovima liste: Miriam Graham, Aleks Wilber i Isaija Langer kao i opcije za kopiranje i deljenje veze sa listom.

Dodeljena mi je pametna lista

Da biste prikazali sve zadatke zadatka, kliknite ili dodirnite stavku dodeljeno meni. Svaki zadatak koji vam je dodeljen automatski će se pojaviti ovde zajedno sa zadacima iz drugih omogućenih veza, kao što je planer.

Možete da uključite svoju rokovnik u postavke zaduženja. 

Snimak ekrana veza u postavkama sa e-poštom "Planer" i "Pošta" označena zastavicom

Lista dodeljeno meni se pojavljuje automatski. Ako želite da ga isključite, otvorite vaše postavke zaduženja i postavite stavku pametna lista dodeljenu meni. 

Snimak ekrana pametnih lista u postavkama sa važnim, planiranim i Dodeljijem na automatskom skrivanju praznih pametnih spiskova koji se isključuju i automatski kriju prazne pametne liste.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×