Dodeljivanje licenci za Microsoft To-Do

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft zaduženja je trenutno dostupan za sledeće Office 365 pakete:    

  • Business Essentials

  • Business Premium

  • Microsoft 365 Firstline F1

  • Prvi linijski F1

  • Enterprise E1–E5

  • Secure Productive Business

  • Obezbeđivanje produktivnog preduzeća E3 E5

  • Education E1–E5

  • Education A1–A5

  • Microsoft 365 A3–A5

Napomena: u procesu smo dodavanja aplikacije Microsoft to-do Exchange pretplatama. To će se završiti u martu.

Klijenti sa nekim od gorenavedenih prihvatljivih pretplata na Office 365 videće licence na nivou korisnika za Microsoft zaduženja. Ove licence možete da koristite da biste upravljali pojedinačnim pristupom aplikacijama Windows, iOS i android, kao i da kontrolišete vidljivost sistema _ z1zve u Microsoft 365 pokretanju aplikacija. 

Da biste dodelili ili onemogućili korisničku licencu za , posetite stranicu "korisnici Microsoft 365 administracije administracije i izaberite tog korisnika, a zatim izaberite željene funkcije za zaduženje i kliknite na dugme Sačuvaj.

Evo šta biste, na primer, mogli da vidite kada onemogućite dozvolu za Microsoft zaduženja:

Snimak ekrana prikazuje stranicu „Licence proizvoda“ Office 365 centra administracije sa kontrolom prekidača podešenom na opciju „Isključeno“ za To-Do (Plan 2).

Kao što je uobičajeno za licence za druge Office 365 proizvode, možete da koristite Powershell skripte da biste dodelili ili onemogućili Microsoft zaduženja licence u grupama. Uputstva potražite u članku „Dodeljivanje licenci za korisničke naloge uz Office 365 PowerShell“: https://docs.microsoft.com/en-us/office365/enterprise/powershell/assign-licenses-to-user-accounts-with-office-365-powershell

Ako korisnici koji nemaju licencu za bilo koje od Office paketa navedenih iznad ili imaju onemogućili usluge za Office za Office, za prijavljivanje licenci u _z1zve za Windows, iOS ili android, primiće grešku i biće odjavljena iz aplikacije.  

Napomena: u procesu smo dodavanja zaduženja na Vebu u programu Outlook na vebu, koja je licencirana putem usluge Exchange online. To znači da korisnicima više neće biti potrebna licenca za omogućenu saradnju da bi se pokrenula ili upotrebila na vebu. Pregledajte članak na Upravljanje pristupom-do na vebu Ako želite da saznate više.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×