Dodeljivanje licenci za Microsoft To-Do

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft To-Do je trenutno dostupan za sledeće Office 365 pakete:  

  • Business Essentials

  • Business Premium

  • Microsoft 365 Firstline F1

  • Enterprise Firstline F1 & F2

  • Enterprise E1–E5

  • Secure Productive Business

  • Obezbeđivanje produktivni Enterprise E3 & E5

  • Education E1–E5

  • Education A1–A5

  • Microsoft 365 A3–A5

Napomena: Smo procesu Dodavanje To-Do Microsoft Exchange Online pretplate. Ovo će završi u martu.

Klijenti sa jednog ili više uslove pretplate na Office 365 naveden iznad će videti korisničkom nivou licenci za Microsoft To-Do. Možete koristiti ove licence za upravljanje pojedinačnim pristup Microsoft To-Do aplikacijama, kao i da kontrolišete vidljivosti Microsoft To-Do pločica u pokretanju aplikacija Microsoft 365.

Da biste dodelili ili onemogućili licencu korisnika za Microsoft To-Do, posetite stranicu „Korisnici“ u Office 365 centru administracije i izaberite korisnika, a zatim izaberite željenu opciju za To-Do i kliknite na dugme „Sačuvaj“.

Evo šta biste, na primer, mogli da vidite kada onemogućite dozvolu za Microsoft To-Do:

Snimak ekrana prikazuje stranicu „Licence proizvoda“ Office 365 centra administracije sa kontrolom prekidača podešenom na opciju „Isključeno“ za To-Do (Plan 2).

Kao što je uobičajeno za licence za druge Office 365 proizvode, možete da koristite Powershell skripte da biste dodelili ili onemogućili Microsoft To-Do licence u grupama. Uputstva potražite u članku „Dodeljivanje licenci za korisničke naloge uz Office 365 PowerShell“: https://docs.microsoft.com/en-us/office365/enterprise/powershell/assign-licenses-to-user-accounts-with-office-365-powershell

Ako se korisnici koji nemaju dozvolu za bilo koji od Office paketa navedenih iznad ili kojima je licenca za Microsoft To-Do onemogućena prijave na Microsoft To-Do, videće poruku od grešci i aplikacija će ih odjaviti.  

Napomena: Smo procesu dodavanja upućivanje zaduženja Veb aplikaciji deo Exchange Online. To znači da korisnici više neće trebati zaduženja licence kako biste za pokretanje ili koristite web app.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×