Dodavanje zvuka i videa sastanku iz programa Lync Web App

Kada se pridružite Lync sastanku iz aplikacije Lync Web App, instalirajte dodatnu komponentu da biste zvuk sastanka čuli sa zvučnika računara ili slušalica priključenih računaru. Koristite mikrofon na računaru ili slušalice da biste razgovarali sa ostalim učesnicima.

Saveti: 

Ako učesnik deli svoj video, možete ga videti u prozoru sastanka čak i ako vaš računar nema kameru. Ukoliko je ima i ako želite da se prikažete ostalim učesnicima, postavite pokazivač miša na ikonu videa ili dodirnite ikonu videa na ekranu osetljivom na dodir i izaberite stavku Pokreni moj video.

Da biste bili u mogućnosti da koristite mikrofon i zvučnike ili slušalice sa vašeg računara, morate da instalirate dodatnu komponentu. Ako odaberete da to ne učinite ili ako je administrator sistema onemogućio korišćenje zvuka i videa na sastancima, možete se povezati sa zvukom sastanka pomoću telefona. Dijalog Pridruživanje zvuku sastanka prikazuje se nakon pridruživanja sastanku. U zavisnosti od toga kako je administrator sistema konfigurisao postavke, prikazaće se bilo koja kombinacija dole navedenih opcija. Odaberite opciju koja vam najviše odgovara.

snimak ekrana dijaloga „Pridruživanje zvuku sastanka“ sa izabranom opcijom pod imenom „Sastanak će mene pozvati“

Koristite ovu opciju

da biste ovo uradili

Koristeći moj računar

Poveži se sa zvukom sastanka koristeći mikrofon i zvučnike računara.

Sastanak će mene pozvati¹

Sastanak će vas pozvati na broj telefona koji navedete.

Ja ću birati broj za uključivanje u sastanak

Birajte broj za priključivanje u sastanak sa svog telefona koristeći jedan od prikazanih brojeva.

¹ Ova opcija je dostupna samo ako je organizator sastanka podešen za uključivanje u konferenciju biranjem. Da biste saznali više, obratite se osoblju za tehničku podršku.

Kada se povežete sa zvukom i videom sastanka sa svog računara, možda ćete morati da izvršite potvrdu identiteta akreditiva za pristup internetu ako to vaša organizacija zahteva. U dijalogu koji se prikazuje, otkucajte akreditive i kliknite na dugme U redu.

Dobavljanje zvuka sastanka nakon pridruživanja sastanku

Ako instalirate dodatnu komponentu i pridružite se sastanku pomoću računara bez priključenog audio uređaja, nećete čuti zvuk sastanka. Međutim, možete da vidite video učesnika i sav deljeni sadržaj. Da biste dobili zvuk sastanka uradite jedno od sledećeg:

  • Povežite slušalice ili spoljni mikrofon i zvučnike sa računarom. Zatim postavite pokazivač miša ili dodirnite ikonu telefona na ekranu osetljivom na dodir i izaberite stavku Lync poziv.

  • ² Postavite pokazivač miša na ikonu telefona ili dodirnite ikonu telefona na ekranu osetljivom na dodir i izaberite stavku Novi broj. U dijalogu Pozivanje novog telefonskog broja otkucajte broj telefona i izaberite stavku Pozovi me. Konferencija će vas pozvati na taj broj.

  • Sa svog telefona pozovite broj konferencije naveden u pozivu za sastanak i unesite ID konferencije kada vam bude zatraženo.

² Ova opcija je dostupna samo ako je organizator sastanka podesio uključivanje u konferenciju biranjem. Da biste saznali više, obratite se osoblju za tehničku podršku.

Napomena: Dostupne opcije zavisiće od toga šta je tim za tehničku podršku omogućio za vaš nalog.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×