Dodavanje znakova za nabrajanje u oblik

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Znakovi za nabrajanje u oknu za tekst se razlikuju od primenjuje na tekst u dokumentu Microsoft Office 2007 znakovi za nabrajanje. Svaki znak za nabrajanje u oknu za tekst odgovara informacijama koje se koristi za uređivanje SmartArt grafike. Svaka SmartArt grafika definiše sopstveno mapiranje između znakova za nabrajanje u oknu za tekst i skupa oblika u SmartArt grafici. U zavisnosti od toga na SmartArt grafiku koju odaberete, svaki znak za nabrajanje u oknu za tekst će biti predstavljen kao novi oblik ili znak za nabrajanje unutar oblika. Znak za nabrajanje unutar oblika označava da je odgovarajući tekst na nižem nivou od teksta iznad nje.

Ova tema objašnjava Dodavanje znakova za nabrajanje u SmartArt grafiku. Da biste dodali znakove za nabrajanje dokumenta u Microsoft Office Excel 2007, Microsoft Office PowerPoint 2007ili Microsoft Office Word 2007, pogledajte članak Umetanje znakova za nabrajanje u radnom listu, Dodavanje znakova za nabrajanje ili brojeva u tekstili Kreirajte listu sa znakovima za nabrajanje ili numerisanu listu.

SmartArt grafika „Osnovni proces“ koja prikazuje znakove za nabrajanje u oknu za tekst kao znakove za nabrajanje u oblicima.

 1. Kliknite na oblik u SmartArt grafiku koju želite da dodate znakove za nabrajanje.

 2. Na kontekstualnoj kartici SmartArt alatke, na kartici Dizajn, u grupi Kreiranje grafike kliknite na dugme Dodaj znak za nabrajanje.

  Slika kartice „Dizajniranje SmartArt alatki“

  Ako ne vidite SmartArt alatke, Dizajni Format kartice, uverite se da ste izabrali SmartArt grafiku.

  Napomene: 

  • Raspored za SmartArt grafiku kontroliše da li su znakovi za nabrajanje u oblik. Ako raspored ne sadrži znakove za nabrajanje, Odaberite drugačiji raspored ako želite znakove za nabrajanje da biste prikazali u SmartArt grafici.

  • Nije moguće promeniti stil znaka za nabrajanje za tekst u SmartArt grafici.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×