Dodavanje znakova za nabrajanje tekstu kako bi se napravila lista u programu Word Web App

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pretvorite redove teksta u listu sa znakovima za nabrajanje tako što ćete izabrati tekst, a zatim izabrati stavke Početak> Pasus> Znakovi za nabrajanje. Svaki red ili pasus postaje znak za nabrajanje na listi.

Slika istaknutog dugmeta „Znakovi za nabrajanje“

Savet: Pritisnite taster Enter da biste premestili tekst u zaseban red ili pritisnite taster Enter dvaput da biste okončali listu sa znakovima za nabrajanje.

Počinjete sa praznom stranicom?

  1. Postavite kursor na mesto na kojem želite da se nalazi lista sa znakovima za nabrajanje.

  2. Na kartici Početak> Pasus i zatim kliknite na strelicu pored stavke Znakovi za nabrajanje. Izaberite stil znakova za nabrajanje i počnite sa kucanjem.

Padajući meni sa stilovima znakova za nabrajanje

Pritisnite taster ENTER svaki put kada želite novi znak za nabrajanje, ili pritisnite taster ENTER dvaput da biste okončali listu sa znakovima za nabrajanje.

Savet: Word može da kreira liste tokom kucanja. Kada pokrenete pasusa zvezdicom ili broj 1., Word odlučuje da želite da biste započeli listu sa znakovima za nabrajanje ili numerisanu listu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×