Dodavanje vodenog žiga radna verzija na slajdove u programu PowerPoint Online

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pratite ove korake da biste dodali vodeni žig sa tekstom koji saopštava drugim osobama da prezentaciju „izradi” verziju, kao ovde:

Dodavanje vodenog žiga
 1. Odlučite šta će biti pozadinu slajda, kao ovo određuje boju koju želite vodeni žig tekst biti. Pogledajte Izaberite temu ili Korišćenje slike kao pozadine slajda.

 2. Na kartici Umetanje izaberite stavku Okvir za tekst.

 3. Otkucajte radna verzija u okvir za tekst (ili ono što želite da piše vodeni žig).

 4. Izaberite tekst, zatim na kartici Početak izaberite stavku Boja fontai izaberite boju koja je svetlija od, ali veoma slična toj boju pozadine.

  Izbor boje teksta
 5. Pomoću regulatora za rotaciju rotirajte okvir za tekst za 180 stepeni udesno ili ulevo, u zavisnosti od toga na kojoj strani želite da bude slajd.

  Rotiranje okvira za tekst za 180 stepeni

 6. Kliknite na ivicu okvira za tekst dok se ne pojavi kursor u obliku ukrštenih strelica, a zatim ga prevucite bočno od slajda.

  Kliknite i prevucite okvir za tekst bočno od slajda

  Savet: Tekst u telu slajdova možete se preklapaju vodeni žig možete po želji. Evo kako: prvo, oblikovanje i postavite na vodeni žig, a zatim dodajte okvir za tekst u telu preko vodeni žig na slajdu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×