Dodavanje usluge OneDrive for Business u operativnom sistemu Android

Dodavanje usluge OneDrive for Business u operativnom sistemu Android

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Koristite aplikaciju OneDrive na Android uređaju da biste radili sa ličnim OneDrive nalog, kao i usluge OneDrive for Business nalozi. Ako vaš uređaj je pokrenut Android 4.0 ili noviju verziju, možete da koristite jednu aplikaciju da biste radili sa obe.

Dodavanje OneDrive for Business naloga

Dodirnite ikonu na vrhu aplikacije Slika naloga ili ikone u aplikaciji OneDrive za Android ili slike, a zatim dodirnite stavku Dodaj nalog. Prijavite se pomoću korisničkog imena i lozinke koju koristite za OneDrive for Business.

Dodavanje naloga u aplikaciju OneDrive za Android

Kada je vaša organizacija koristi SharePoint 2013, SharePoint Server 2016ili SharePoint Server 2019, prijavljivanje proces se razlikuje od Office 365. Na ekranu za prijavljivanje, dodirnite imaju SharePoint URL adresa servera? Unesite Veb adresu SharePoint servera da biste nastavili proces prijavljivanja. Veb adrese, poznat i kao URL, može da izgleda kao http://portal.

Napomene: 

  • Možete da se prijavite u OneDrive for Business, organizacija treba da imaju odgovarajući SharePoint Online ili Office 365 poslovni plan pretplate ili organizacija treba da imaju raspoređivanja SharePoint Server .

  • Ne možete da se prijavite koristeći višestruki poslovni ili školski nalog iz iste organizacije.

Prebacivanje sa jednog naloga na drugi

Da biste se prebacivali između ličnih OneDrive naloga i OneDrive for Business naloga ili između više OneDrive for Business naloga, dodirnite ikonu na vrhu aplikacije Slika naloga ili ikone u aplikaciji OneDrive za Android ili slike, a zatim dodirnite nalog koji želite da koristite.

Prebacivanje između naloga u aplikaciju OneDrive za Android

Savet: U OneDrive aplikaciju možete da dodate samo jedan lični nalog. Da biste otvorili drugi lični nalog, otvorite Postavke, dodirnite ime naloga, dodirnite stavku Odjavi se, a zatim se prijavite sa nalogom koji želite da koristite.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×