Dodavanje usluge OneDrive for Business u Android

Dodavanje usluge OneDrive for Business u Android

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Koristite aplikaciju OneDrive na Android uređaju da biste radili sa ličnim OneDrive nalog, kao i usluge OneDrive for Business nalozi. Ako vaš uređaj je pokrenut Android 4.0 ili noviju verziju, možete da koristite jednu aplikaciju da biste radili sa obe.

Dodavanje OneDrive for Business naloga

Dodirnite ikonu na vrhu aplikacije Slika naloga ili ikone u aplikaciji OneDrive za Android ili slike, a zatim dodirnite stavku Dodaj nalog. Prijavite se pomoću korisničkog imena i lozinke koju koristite za OneDrive for Business.

Dodavanje naloga u aplikaciju OneDrive za Android

Ako vaša organizacija koristi SharePoint 2013 ili SharePoint Server 2016, proces prijavljivanja razlikuje se od procesa u usluzi Office 365. Na ekranu za prijavljivanje dodirnite stavku Imate li URL adresu SharePoint servera? Zatim unesite veb adresu svog SharePoint servera da biste nastavili sa procesom prijavljivanja. Veb adresa, koja se naziva i URL, može da izgleda ovako: http://portal.

Napomene: 

  • Da biste se prijavili u OneDrive for Business, organizacija treba da ima kvalifikovani SharePoint Online ili Office 365 poslovni plan pretplate. Druga mogućnost je da vaša organizacija ima sopstvenu primenu sistema SharePoint Server.

  • Ne možete da se prijavite koristeći višestruki poslovni ili školski nalog iz iste organizacije.

Prebacivanje sa jednog naloga na drugi

Da biste se prebacivali između ličnih OneDrive naloga i OneDrive for Business naloga ili između više OneDrive for Business naloga, dodirnite ikonu na vrhu aplikacije Slika naloga ili ikone u aplikaciji OneDrive za Android ili slike, a zatim dodirnite nalog koji želite da koristite.

Prebacivanje između naloga u aplikaciju OneDrive za Android

Savet: U OneDrive aplikaciju možete da dodate samo jedan lični nalog. Da biste otvorili drugi lični nalog, otvorite Postavke, dodirnite ime naloga, dodirnite stavku Odjavi se, a zatim se prijavite sa nalogom koji želite da koristite.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×