Dodavanje usluge i stavke prodaja Microsoft Invoicing

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U programu Microsoft Invoicing, možete da dodate stavke u pokretu prilikom kreiranja fakture, ali takođe možete da ih vidite na listi. Na listi cene je gde održavate stavki i usluge koje klijentima da kupite od vas. Ova tema objašnjava kako da dodate nove stavke i usluge koje mogu prodati u fakturisanje.

Dodavanje nove stavke fakturisanje

  1. Na matičnoj stranici centra za preduzeća, odaberite stavku "Fakturisanje", a zatim odaberite cene.

    Snimak ekrana: Izaberite da promenite ili ažurirate cenovnik cene
  2. U gornjem desnom uglu, odaberite stavku Nova cena.

  3. Popunite polja koje opisuju ove stavke. Ovo uključuje cenu i mera koja cena je tako što ćete, kao što je $10 za knjige ili 100 za sat vremena.

Ako nemate jedinice mere podešavanje, možete odmah da ih dodate. Jedinice koje su vam potrebne zavise od vaše poslovne potrebe i stavki ili usluge koje su prodate. Na primer, dodajte dan i sat kao jedinice ako prodate usluga po sat i dana. Dodavanje okvira i da ako prodate pića.

Dodavanje merne jedinice

  1. Na listi cene , odaberite stavku na strelicu nadesno pored vrednosti cena je za polja. To otvara liste Izaberite jedinica koji prikazuje šifre i opise za vaše jedinice mere.

    Snimak ekrana: Izaberite jedinicu i opis na listi po jedinici
  2. Ako želite da uredite stavke na listi ili dodavanje novog jedinice, izaberite stavku na listi Izaberite jedinicu , odaberite stavku Uredi listu. U prvom praznom redu, dodajte jedinice. Šifra je skraćenica za jedinice i koji će se prikazivati na svojim fakturama.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×