Dodavanje test sa analize na slajd

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Standardni test programskog dodatka u PowerPoint vam omogućava da umetnete test pitanje na slajdu, a to ne prikupite analitiku za pitanje. Dizajner Microsoft Forms zasnovane na vebu za nastavnicima je alternative koje prikuplja analize i omogućava vam da stavite više pitanje test na slajdu.

Kreiranje obrasca koji sadrži test pitanja

Kreiranje test na lokaciji Microsoft Forms pomoću uputstva za Kreiranje test pomoću Microsoft obrazaca. Neka obrazac otvoren i povratnu ovaj članak da biste saznali kako da umetnete test na slajdu u prezentaciji.

Nabavljanje veze za kviz

 1. Blizu gornji desni ugao test napravio sam, kliknite na dugme deli.

 2. U okviru Slanje i prikupljanje odgovore zaglavlja, promenite opciju padajući meni da svako ko ima veze može da odgovori.

 3. Kliknite na dugme Kopiraj da biste kopirali na vezu za ovaj test. U sledeću proceduru nalepljujete tu ista veza u PowerPoint da biste umetnuli kviz u prezentaciji slajdova.

Stavi na test na slajdu

Sada ste spremni da biste umetnuli test na slajdu. Prebacivanje na PowerPoint i otvorite prezentaciju koju želite da dodate test da.

 1. Idite na slajdu gde želite test da se pojavi.

 2. Na kartici snimanjePowerPoint traku, izaberite stavku aplikacije i kvizove da biste otvorili dijalog laboratoriju Office programski dodaci .

 3. Na kartici skladištelaboratoriju Office programski dodaci dijaloga, pronađite Prikazivaču Veb aplikaciju i kliknite na dugme Dodaj da biste ga umetnuli na slajdu.

 4. U polje sa oznakom Unesite URL adresu ispod, nalepite vezu ste kopirali na kraju prethodnu proceduru.

 5. Prelazak na početak dugo veze nalepljeni i brisanje https:// (zato što taj deo vezu već uključeni u prikazivaču Veb aplikacije).

  U donjem desnom uglu prikazivaču Veb aplikacije, kliknite na dugme Pregled da biste potvrdili da je test uspešno umetnuti. Ako na test je duža od prozora dao aplikaciju na slajdu, pojavljuje se traka za pomeranje sa desne strane okvira aplikacije za pomeranje nagore i nadole.

 6. Izaberite stavke datoteka > Sačuvaj da biste sačuvali prezentaciju.

Proverite rezultate za test

Pogledajte Proverite rezultate obrazac za informacije o tome kako da biste videli informacije o rezultatima kvizove koje su izvršili studente.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×