Dodavanje novih stranica i odeljaka u biblioteku sadržaja i prostor za saradnju

Dodavanje novih stranica i odeljaka u biblioteku sadržaja i prostor za saradnju

Da biste sadržaj kursa učinili dostupnim i organizovanim za ceo razred, uključujući studente i nastavnike saradnike, vršite dodavanje u beležnicu za razred na isti način kao i u programu OneNote: Dodajte odeljke i stranice.

  • U prostoru za saradnju, studenti mogu da vide uređuju stranice i odeljke. Dodajte stranice i odeljke u kojima studenti mogu da vrše promene i da međusobno sarađuju.

  • U biblioteci sadržaja samo nastavnici mogu da uređuju stranice i odeljke. Studenti mogu da vide sve stranice i odeljke i da kopiraju stvari u svoj odeljak za studente da bi radili na njima.

  • Ako ste omogućili grupu odeljaka „Samo za nastavnike“, stranice i odeljke u njemu možete da vidite samo vi i nastavnici saradnici.

Da biste saznali kako da prosledite sadržaj i zadatke direktno studentima ili grupama studenata, pogledajte članak Distribuiranje stranica i odeljaka svim studentima u beležnici za razred .

Saznajte više

Pogledajte našu interaktivnu Obuku za OneNote beležnicu za razred da biste saznali više o prvim koracima uz beležnicu za razred.

Dodatni resursi za nastavnike

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×