Dodavanje slike ili logotipa u zaglavlje obrasca

Dodavanje slike ili logotipa u zaglavlje obrasca

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Probajte Microsoft Forms Pro.

U Microsoft Forms, koristite sliku ili slike u zaglavlju obrasca, na primer logotip, predstavlja odličan način da predstavite poruku koju prenosite sa obrascem ili test.

Kada dodajete sliku ili logotip zaglavlje obrasca, slika prikazuje u gornjem levom uglu obrasca.

  1. U Microsoft Forms, otvorite obrazac koji želite da dodate sliku, a zatim izaberite oblik odeljka za zaglavlje.

  2. Kliknite na dugme Umetni sliku Insert image .

  3. Možete odabrati da pretražujete slike i slike iz usluge Bing, fasciklu OneDrive ili otpremili sliku sa računara ili uređaja.

    Umetanje slike opcije za Microsoft Forms

  4. Ako želite da pretražujete slike i slike na mreži, kliknite na dugme Pretraga slika, unesite nisku za pretragu, izaberite sliku koju želite i zatim kliknite na dugme Dodaj.

    Kada tražite clip art kolekcije i slike na mreži, bićete usmereni na Bing. Vi ste odgovorni za poštovanje autorskih prava, a filter za licence u usluzi Bing može da vam pomogne da odaberete koje slike da koristite.

  5. Ako želite da dodate sliku iz OneDrive fascikle, izaberite stavku OneDrive, pronađite sliku koju želite da dodate i zatim kliknite na dugme Dodaj.

  6. Ako želite da dodate sliku ili logotip sa računara ili uređaja, kliknite na dugme Otpremi, a u okviru Izbor datoteke za otpremanje Pronađite sliku ili logotip koji želite da dodate i kliknite na dugme Otvori.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Takođe pogledajte

Promena veličine slike

Dodavanje slike u obrazac ili test pitanje

Brisanje slike

Dodavanje video zapisa pitanju

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×