Dodavanje rastućih/opadajućih traka i linija za određivanje visine, linija grupa i linija graničnih vrednosti na grafikone

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da dodate linije grupe za povezivanje grupa podataka u 2-D naslagani trakasti i Stubičasti grafikoni. Linije za određivanje visine su dostupne u 2-D i 3-D oblasni grafikon i linijski grafikon. Linije graničnih vrednosti i trake nagore i nadole su dostupne u 2-D linijskim grafikonima. Berzanski grafikoni već imaju linije graničnih vrednosti i rastuće / opadajuće trake.

Da biste ove linije i trake dodali svim grupama podataka koje imaju isti tip grafikona, izaberite samo jednu grupu podataka.

  1. Izaberite grupu podataka na grafikonu kojoj želite da dodate trake ili linije.

  2. U meniju Oblikovanje izaberite stavku Izabrane grupe podataka, a zatim izaberite karticu Opcije.

  3. Izaberite opciju za željeni tip linija ili traka.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×