Dodavanje primalaca mojih e-poruka na spisak sigurnih pošiljalaca

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

E-adrese i imena domena na spisak sigurnih pošiljalaca nikada ne tretira se kao neželjene e-pošte, bez obzira na sadržaj poruke. Možete da dodate kontakte i druge dopisnici na listu "Pouzdani pošiljaoci" da biste potvrdili da uvek ćete primiti njihove poruke u prijemnom poštanskom sandučetu.

Podrazumevano, e-adrese u Outlook kontaktima se smatraju sigurnim pošiljaocima pomoću Filtera za neželjenu e-pošte, ali možete da promenite ovu postavku. E-poruke iz pouzdani pošiljaoci nikada ne premeštaju u fasciklu " Neželjena e-pošta ".

Napomene: 

 • Ako koristite Microsoft Exchange Server nalog, imena i e-adrese sa Globalni spisak adresa (GAL takođe se smatraju sigurnim pošiljaocima.

 • Kada pošaljete poruku osobi ili organizaciji koja nije Outlook kontakt, e-adresa primaoca se ne dodaje podrazumevano na listu sigurnih pošiljalaca. To znači da će poruka sa odgovorom možda biti premeštena u fasciklu Neželjena e-pošta kada primalac odgovori na poruku.

Da biste dodali osobe na listu sigurnih pošiljalaca, uradite sledeće:

 1. Na kartici Početak izaberite stavku Neželjena e-pošta, a zatim stavku Opcije neželjene e-pošte.

 2. Na kartici Sigurni pošiljaoci potvrdite izbor u polju za potvrdu Automatski dodaj osobe kojima šaljem e-poruke na listu pouzdanih pošiljalaca.

 1. Kliknite na ikonu Pošta, a zatim izaberite karticu Početak.

 2. U grupi Brisanje kliknite na dugme Neželjeno i zatim izaberite Opcije neželjene e-pošte.

 3. Na kartici "Pouzdani pošiljaoci" , opozovite izbor u polju za potvrdu Smatraj pouzdanom i e-poštu od mojih kontakata .

Kada pošaljete poruku osobi ili organizaciji koja nije Outlook kontakt, e-adresa primaoca podrazumevano se ne dodaje na spisak sigurnih pošiljalaca. To znači da će poruka sa odgovorom možda biti premeštena u fasciklu Neželjena e-pošta kada primalac odgovori na poruku.

Da biste se uverili da primaoci poruke, čak i ako nisu Outlook kontakti su na Spisak sigurnih pošiljalaca, uradite sledeće.

 1. Na kartici Početak , u grupi Brisanje kliknite na dugme Neželjenoi zatim izaberite Opcije neželjene e-pošte.

 2. Na kartici Sigurni pošiljaoci potvrdite izbor u polju za potvrdu Automatski dodaj osobe kojima šaljem e-poruke na listu pouzdanih pošiljalaca.

E-adrese koje su navedene u kontakata se smatraju bezbedno za Filter za neželjenu e-pošte ako je u polju za potvrdu Smatraj pouzdanom i e-poštu od mojih kontakata izabrali (podrazumevana postavka). Međutim, možda ćete ponekad šaljete e-poštu primaoci koji nisu navedeni u kontakte. Kao što je adrese primalaca su ne bezbedne podrazumevano. Ako želite da budu bezbedne ove adrese, uradite sledeće:

 1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije.

 2. Na kartici željene opcije u okviru e-pošte, kliknite na dugme Neželjena e-pošta.

 3. Izaberite karticu "Pouzdani pošiljaoci" .

 4. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Automatski dodaj osobe kojima šaljem e-poruke na listu pouzdanih pošiljalaca .

Srodne teme

Pregled filtera za neželjenu e-poštu

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×