Dodavanje prilagođene pločice u pokretanje aplikacija

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U usluzi Office 365 brzo i lako možete da pristupate e-pošti, kalendarima, dokumentima i aplikacijama pomoću pokretanja Office 365 aplikacija (saznajte više). To su aplikacije koje dobijate uz Office 365, kao i prilagođene aplikacije koje dodajete iz SharePoint prodavnice ili usluge Azure AD.

Možete da dodate prilagođene pločice u pokretanje aplikacija koje ukazuju na SharePoint lokacije, spoljnim lokacijama, zastarele aplikacije i još mnogo toga. Prilagođena pločica se pojavljuje u okviru pokretanje aplikacija sve aplikacije, ali možete da ih zakačite na Početak aplikacije i recite korisnicima da biste uradili isto. Ovo olakšava pronalaženje važnih lokacija, aplikacija i resurse da radi svoj posao. U polju ispod primeru, prilagođene pločice pod imenom „Contoso Portal” se koristi za pristup lokaciji intranet SharePoint organizacije.

Prozor pregledača sa otvorenim Office 365 pokretanjem aplikacija

Dodavanje prilagođene pločice u pokretanje aplikacija

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Izaberite ikonu aplikacije pokretanje Dugme „Pokretanja aplikacija“ i odaberite stavku administrator.

 3. U centru Office 365 administrativni centar, potražite pločice ili u levom oknu za navigaciju odaberite Postavke > Profil organizacije > Dodavanje prilagođenih pločica za organizaciju.

  Dodavanje prilagođenih pločica za organizaciju

  Napomena: Ako ne vidite vezu „Prilagođene pločice“, proverite da li vam je dodeljeno Exchange Online poštansko sanduče i da li ste se uspešno prijavili u njega. Obe stvari su neophodne za ovu funkciju.

 4. Odaberite stavku Add button Dodaj prilagođenu pločicu.

  Dodavanje detalja prilagođene pločice

 5. Unesite Ime pločice za novi pločicu. Ime će se pojaviti na pločici.

 6. Unesite URL za pločicu. Ovo je lokaciju na kojoj želite da korisnici kada se klikne na pločica u pokretanju aplikacija. Koristite HTTPS u URL adresi.

  Savet: Ako kreirate pločicu za SharePoint lokaciju, idite na tu lokaciju, kopirajte URL adresu i nalepite je ovde. URL adresa podrazumevane lokacije tima izgleda ovako: https://<company_name>.sharepoint.com

 7. Unesite Opis za pločicu. Videćete ovo kada izaberete pločicu na stranici „Moje aplikacije“ i odaberete detalje aplikacije.

 8. Unesite URL adresu slike za pločicu. Slika se pojavljuje na stranici „Moje aplikacije“ i u pokretanju aplikacije.

  Savet: Slika bi trebalo da bude 60 x 60 piksela i bio dostupan za sve osobe u vašoj organizaciji.

 9. Odaberite stavku Sačuvaj da biste kreirali prilagođenu pločicu.

Prilagođena pločica se sada pojavljuje u pokretanju aplikacija na kartici Sve za vas i vaše korisnike.

Prebacivanje pločice na karticu „Početne“

 1. Izaberite ikonu aplikacije pokretanje Dugme „Pokretanja aplikacija“ i izaberite karticu " Početak ".

 2. Pronađite novu pločicu za aplikaciju, izaberite tri tačke i odaberite stavku Zakači za početne.

  Kačenje pločice za pokretanje aplikacija

  Napomena: Ako ne vidite vezu prilagođenu pločicu kreiranu u prethodnim koracima, uverite se da vam je dodeljeno Exchange Online poštansko sanduče i da ste se barem jednom prijavili u njega. Ovi koraci su obavezni za prilagođene pločice u usluzi Office 365.

Važno: I vi i vaši korisnici treba da izvršite ove korake da biste unapredili prilagođene pločice sa stranice „Moje aplikacije“ u pokretanje aplikacija.

Uređivanje ili brisanje prilagođene pločice

 1. U Office 365 administrativni centar, pretražite pločice ili koristite levom oknu za navigaciju tako što ćete odabrati Postavke > profila organizacije > Dodavanje prilagođenih pločica za vašu organizaciju i kliknite na dugme Dugme „Uredi“ :

  Dodavanje prilagođenih pločica za organizaciju

 2. Ažurirajte Ime pločice, URL, Opis ili URL adresa slike za prilagođenu pločicu (pogledajte raniji opis).

 3. Kliknite na dugme Ažuriraj > Zatvori.

Da biste izbrisali prilagođenu pločicu, u prozoru Prilagođene pločice izaberite pločicu, kliknite na dugme Ukloni pločicu i zatim kliknite na dugme Izbriši.

Uređivanje ili brisanje prilagođene pločice

Šta je sledeće?

Pored dodavanja pločica u pokretanje aplikacija, možete da dodate pločice pokretanja aplikacije na Office 365 traku za navigaciju (saznajte više). Da biste prilagodili izgled i doživljaj usluge Office 365 u cilju podudaranja sa brendom organizacije, pogledajte članak Prilagođavanje Office 365 teme.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×