Dodavanje polja za potvrdu u programu Excel Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Trenutno ne možete da koristite kontrole polja za potvrdu u Excel Online. Ako radite u Excel Online i otvorite radnu svesku koja sadrži polja za potvrdu ili druge kontrole (objekata), nećete moći da uredite radnu svesku bez uklanjanja ove kontrole.

Važno: Ako vidite „Uredi u polju browser?” ili „Nepodržane funkcije” poruku i odaberite da ipak Uredi radnu svesku u pregledaču, na sve objekte kao što su polja za potvrdu, kombinovanim okvirima biće izgubljene odmah. Ako se to desi i želite da vratite tih objekata, koristite Prethodne verzije u prethodno stanje starije verzije.

Ako imate Excel aplikaciju za računare, možete da je koristite za rad sa kontrole polja za potvrdu. Evo kako:

Kliknite na dugme Otvori u programu Excel i pratite korake za Dodavanje polja za potvrdu ili dugmeta opcije (kontrola obrasca).

Dugme za uređivanje u programu Excel

Ako nemate Excel aplikaciju za računare, možete da probajte. Ili, možete da kupite ga ovde, kad budete spremni da se prebacite.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×